FASHION GURU:

Maša Petrov za razliku od supruga ima stila i nije dosadna

13.07.2016 u 21:12

Bionic
Reading

Na zagrebačkom Tomislavcu operu 'Nikola Šubić Zrinski' iz prvog reda su pratila poznata lica s političke scene, među kojima je bio i bračni par Petrov. Modni kritičar Fashion Guru zaključio je da se samozatajna Maša Petrov odijeva daleko zanimljivije i bolje od svog supruga, a usporedio ih je s bračnim parom Milanović

Ovaj ćemo put zanemariti gospodina Petrova jer je njegov modni izričaj jednako dosadan kao njegovi govori. No zato je, za razliku od njega, supruga Maša puno zanimljivija.

Osim što je žena, pa je samim time i ljepša, moram priznati da se definitivno odijeva puno bolje od njega.

Dobro je odabrala cipele i razigrala tu monokromnu kombinaciju, a dodatno ju je podigla i crvenom torbicom. Uz ovaj styling ne bi joj škodile neke naušnice ili prsten, pritom mislim neki drugi osim vjenčanog jer svi znamo da je udana.

Podsjećaju me pomalo na bračni par Milanović; Zoki se odijeva kao da ne može razaznati boje, a nije daleko ni Petrov. Iako ni Sanja Musić Milanović ne eksperimentira s bojama, stil joj je nenametljiv i oku ugodan, a ionako je ženska moda zanimljivija kada su političari u pitanju.