marta ortega

Još jedan besprijekoran stajling šefice Zare: Vječna mala crna haljina u kombinaciji s hit sandalama sezone pokazali su se kao pun pogodak

11.07.2022 u 21:41

Bionic
Reading

Marta Ortega, kći osnivača i vlasnika Inditexa, u svojim rukama drži uzde tvrtke Zara. Neupitno je u najmoćnija žena u svijetu 'jeftine' mode, a na njezina pojavljivanja u javnosti redovito privlače pažnju, baš kao i odlične modne kombinacije najčešće birane iz ponude vlastitog brenda

Kada je u pitanju pojavljivanje na modnoj reviji dizajnerskog brenda kao što je Valentino, Marta Ortega igra na sigurno. Naime, Pierpaolo Piccioli vratio se u srce Rima, na Španjolske stube pretvorene u impresivnu modnu pistu, kako bi za Valentino predstavio svoju najnoviju kolekciju Haute Couture jesen/zima 2022./23. Bio je to modni događaj koji se ne propušta.

'Povratak počecima, odavanje počasti klasičnim principima kao mjesta odakle se stvara budućnost – tako se određuje 'Početak' (The Beginning), razgovor između prošlosti i sadašnjosti, inspiracije i inovativnosti s pogledom na središte Rima, gdje je započela povijest modne kuće 1959. godine,' tako sam modni brend objašnjava prijedlog svog kreativnog direktora o ideji povratka na Španjolske stube u Rimu. Predstavljalo je to istu postavu koju je Valentino odabrao za svoju prvu reviju, ujedno i vrlo blizu mjesta gdje se nalazi njegovo sjedište. Za sadašnjeg kreativnog direktora ova modna revija predstavlja 'svojevrsno zatvaranje kruga'.

Tako su u prvi redovima do modne piste sjedili slavni i poznati - Anne Hathaway, Laura Pausini, Naomi Campbell , urednica Voguea Anna Wintour, Tina Kunakey i Kate Hudson bili su samo dio poznatog društva koji su reviju pratili iz prvog reda, a svoje mjestu tu je našla i Marta Ortega.

Na reviju je stigla u pratnji supruga, Carlosa Torretta, i još jednom posve zasluženo oduševila svojim izgledom. Za reviju koja slavi početke, odaje počast prošlosti te iz nje crpi inspiraciju za budućnost, šefica Zare je igrala na sigurno. Ovog puta izbor je pao na vječnu, nepogrešivu i bezvremensku malu crnu haljinu. Kreacija midi duljine, malih, decentno puf rukava i dubokog proreza na nozi predstavljala je sjajan spoj klasične elegancije i trendi detalja. Stajling je zaokružila nedvojbenim hit komadom sezone – sandalama s platformama. Tako chic, a udobne, ove sandale osvojile su srca brojnih zaljubljenica u modu. Marta Ortega ovog puta posegnula je za srebrnim modelom s remenčićima, odličnim spojem bezvremenske klasike i vrućeg modnog trenda.

  • +6
Marta Ortega Izvor: Profimedia / Autor: Olivier Huitel / Crystal Pictures / Crystal pictures / Profimedia