TAMARA GARBAJS:

'Marko i ja na snimanju se ne ponašamo kao par'

25.01.2012 u 11:43

Bionic
Reading

Tamara Garbajs u 'Larinom izboru' glumi Vjeru koja ne može preboljeti gubitak djeteta, te se nosi s nevjernim suprugom Alenom

Tamara Garbajs prekrasna je glumica koja sudjeluje u 'Larinom izboru' gdje je nerijetko na snimanju po desetak sati, ali i tada stigne sve organizirati te se družiti sa sinom Tomom s kojim provodi svaki slobodni trenutak.

Toma je krenuo u vrtić, tako da ujutro doručkujemo, spremimo se i prošetamo do vrtića. Nakon toga jurim na tržnicu, skuham ručak i odlazim po Tomu. Nakon što poslijepodne odspava, dogovaramo se s prijateljima za druženje, odlazak u park, šetnju kino. Važno je da s nama bude netko od njegovih najboljih prijatelja: to su Mata i Vito, Markovi sinovi, i Simona za koju kaže da mu je cura, a druže se otkako su bebe. Ako snimam ili imam predstavu, organiziramo se, u tome mi puno pomažu Tomine bake i djedovi, s kojima Toma obožava provoditi vrijeme', rekla je Tamara za Story koja kaže da joj je bilo jako teško kad je Toma morao na operaciju ciste na bubregu. No, to je srećom sve dobro prošlo.

Osim što je brižna majka Tamara pazi da na snimanju ostane profesionalna, iako često snima i surađuje s dečkom Markom.

'Puno sam surađivala s Markom i to više dok nismo bili u vezi, i doista je lijepo raditi s nekim tko ti je blizak. U mom i Markovu slučaju, fora je i to što se pred ostalima na snimanju ne ponašamo kao par jer bi to bilo neprofesionalno i neukusno, tako da nam posao ne trpi. Dok radimo, provodimo vrijeme zajedno, u čemu istinski uživamo', kaže Tamara koja ne krije koliko je zaljubljena:

'S njim dijelim sve što mi se događa i naravno da raspravljam s njim o svemu što me zanima, muči, intrigira.'