SVESTRANA VODITELJICA

Marijana Batinić je buduća dizajnerica interijera

08.04.2013 u 13:26

Bionic
Reading

U subotu, 6. travnja 2013., održana je svečana promocija polaznika škole Callegari koji su završili programe u školskoj godini 2011/12., a domaćica i voditeljica programa bila je Marijana Batinić

Voditeljica Marijana Batinić i sama je polaznica škole Callegari, a studira dizajn interijera. Nakon što je diplomirala pravo Marijana je priznala da se nije mogla zamisliti u odvjetničkom uredu pa je odlučila upisati studij dizajna interijera.

Prigodom svečane promocije, održana je modna revija za koju su modele kreirali polaznici programa Modni stilist odjeće s marketingom, Stilist - modni kreator i Modelist visoke mode pod vodstvom naše poznate modne kreatorice Ane Marije Ricov.

Modne kreacije na temu 'večernja i koktel haljina' bile su kreativne, maštovite i originalne i pokazale su svu raskoš talenta polaznica škole, budućih modnih kreatorica. Modne kreacije nosile su manekenke Kreativne modne zajednice Nova lica, za čiji make-up su se pobrinule vizažistice škole Callegari, pod vodstvom Kristine Hošnjak, a za frizure frizerski salon za žene i muškarce Zen vlasnice Kristine Palčić.

Svečanost je prošla u ugodnoj i opuštenoj atmosferi uz obilje dobre glazbe i plesa za što se pored odličnog DJ-a pobrinula i škola salse Boogloo – plesni par Filip Kraljević Serićević s partnericom Katarinom Jurčević, kao i šarmantna i duhovita voditeljica Marijana Batinić.

Po završetku programa otvorena je izložba radova sadašnjih i bivših polaznika škole Callegari koji su nas i ovaj puta razveseliti svojim skicama, crtežima, maketama i mozaicima na temu dizajna interijera i modnog dizajna. Izložene radove polaznici su izradili pod vodstvom profesorica Nevenke Kršilović i Minje Maretić Murtić. Izložba se može pogledati tijekom cijelog mjeseca travnja u prostoru kluba Buenavista. Tako su polaznici škole dobili priliku prezentirati građanima i javnosti svoj kreativni način razmišljanja i aktivnosti i informirati ih o bogatstvu programa koje provodi škola Callegari.