ISKRENO O AKNAMA

Marijana Batinić iznenadila fotografijom iz mladosti i progovorila o mukotrpnoj borbi s problemom koji muči mnoge

16.04.2021 u 13:22

Bionic
Reading

Marijana Batinić (40), voditeljica popularnog showa 'Ljubav je na selu' koju je u novoj sezoni zamijenila Slavonka Anita Martinović (37), svojim je brojnim pratiteljima na društvenim mrežama pokazala fotografije iz prošlosti, sve iznenadivši priznanjem da se i ona nekad borila s aknama

Danas za svoj besprijekoran ten dobiva samo pohvale, no nekad to nije bilo tako.

Naime, simpatična Splićanka koja je ove jeseni ponovno postala mama, bez zadrške je pokazala snimke iz prošlosti na kojima se vide brojne akne.

'Cijeli dan se mislim hoću li podijeliti ovu sliku s vama, nisam to planirala, niti me to netko tražio, ali cijeli dan razmišljam o tome koliko sretnici koji nikad nisu imali ovakvih problema ne znaju kakve posljedice na psihu ostavljaju akne i ekcemi', napisala je Marijana otkrivši kako se omraženim kožnim problemom mučila čak dvije godine.

Ipak, odlučila je podijeliti svoje iskustvo kako bi pomogla drugima koji imaju isti problem.

  • +3
Marijana Batinić Izvor: Pixsell / Autor: Goran Stanzl/PIXSELL

'Dvije godine sam se borila s bakterijom koju sam pokupila u Kostariki, pune dvije godine prikrivala akne i svoje frustracije... Mijenjala terapije, mijenjala dermatologe, pomoglo mi je na kraju izrazito bolno i redovno čišćenje lica, čišćenje organizma iznutra i medicinska kozmetika... Suosjećam sa svima koju muku muče s problematičnom kožom koja je itekako povezana s našim mentalnim zdravljem... Dijelim svoje iskustvo ako mogu nekom pomoći. Ustrajnost me dovela do toga da danas nemam nikakvih problema s kožom, ali jako pazim na njegu, često idem na tretmane i pomno biram proizvode koje koristim. I danas me, gotovo deset godina nakon, kad se slučajno počešem po licu ulovi panični strah i jurim pred ogledalo', poručila je voditeljica koja sa suprugom Matejem Pašalićem, s kojim je u braku šest godina, ima dvije kćeri Enu i Rozu.