ČISTA SENZACIJA

Mamac za poglede: Zbog ove haljine svi su gledali u lijepu glumicu

10.12.2018 u 10:26

Bionic
Reading

Zvijezda najnovijeg filmskog spektakla o Spidermanu Hailee Steinfeld plijenila je pažnju na premijeri šestog nastavka 'Transformera' u kojem utjelovljuje glavnu junakinju filma Charlie Watson. 21-godišnja ljepotica uistinu se potrudila zablistati punim sjajem, a željeni 'wow' efekt postigla je efektnom haljinom kakva se rijetko viđa na crvenom tepihu

U holivudskom kinu TCL Chinese Theatre u nedjelju je održana premijera filma 'Transformeri 6' koja je okupila slavne filmaše, među kojima i glavnu glumicu Hailee Steinfeld. Američka slatkica je, osim na filmu, briljirala i na crvenom tepihu, pojavivši se u atraktivnoj haljini koja je svo vrijeme plijenila oduševljene poglede.

Atraktivna glumica je na premijeri zablistala u futurističkom stajlingu u skladu s tematikom filma, a efektnu crnu haljinicu s bijelom žicom s efektom mreže, koju potpisuje modna kuća Balmain, ponijela je najveće ovacije. 21-godišnja glumica izgledala je kao da je došla s nekog drugog planeta, što zasigurno i je bio cilj, obzirom da je riječ o premijeri filma o svemirskim robotima.

  • +20
Hailee Steinfeld Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Cjelokupan look ljepotica je upotpunila crnim štiklama, žutim lakom na noktima, ležernom punđom i jačim make up-om s naglaskom na zemljanim tonovima. Inače, ovaj filmski spektakl koji se u hrvatskim kinima očekuje 20. prosinca najveći je uspjeh u karijeri američke glumice koju ćemo za koji dan gledati u još jednom filmskom hitu 'Spider-Man: Novi svijet'.