BEZVREMENSKI DIZAJN

Mama Kate Middleton reciklira i dječje stajlinge: Preslatki princ Louis u košuljici svoga oca, princa Williama, staroj 37 godina

02.06.2022 u 20:18

Bionic
Reading

Za svoje znakovito prvo javno pojavljivanje najmlađe dijete princa Williama i Kate Middleton bilo je odjeveno u kompletić s porukom. Četverogodišnji princ Louis mnoge je vratio u neka davna vremena pojavivši u odjeći koju je kao dijete nosio njegov otac, princ William

Kompletić inspiriran mornarskim stilom, u kojem se isticala bijela košuljica s plavim detaljima, odjenuo je za veliku proslavu kraljičina platinastog jubileja maleni princ Louis.

Najmlađe dijete princa Williama i Kate Middleton oduševilo je okupljene Britance koji slave svoju kraljicu na tronu već dugih 70 godina. Osim svojim prvim odlaskom na službeni kraljevski događaj, čega su ga slavni roditelji poštedjeli proteklih godina, princ Louis je mnoge vratio u neka davna vremena.

Naime kompletić koji je nosio star je 37 godina, a izabrala ga je tada za svog sina princeza Diana.

Na Trooping the Colouru 1985. dvogodišnji princ William nosio je upravo tu mornarsku opravicu.

Ovo nije prvi put da vojvotkinja Kate Middleton odijeva svoju dječicu u znakovite komade koji se čuvaju u kraljevskoj kolekciji još iz djetinjstva njezina supruga Williama. Također, poznata je po recikliranju vlastitih komada odjeće, pa ne čudi da isto čini s odjećom svoje djece.

  • +32
Kate Middleton s djecom Izvor: Profimedia / Autor: Justin Goff / Goff Photos / Profimedia