MALA ŠEFICA

Vidi se tko je glavni: Princeza Charlotte pred svima je opomenula mlađeg brata Louisa i postala viralni hit

02.06.2022 u 12:56

Bionic
Reading

Tijekom povorke koja je krenula centrom Londona, a prema Buckinghamskoj palači prvog dana četverodnevne proslave kraljičina platinastog jubileja, svu pažnju ukrala su djeca princa Williama i Kate Middleton. Jedan trenutak nasmijao je gomilu, ali i pokazao da je princeza Charlotte šefica obitelji

Već nekoliko puta javnost je imala prilike svjedočiti nestašnom ponašanju sve troje dječice princa William i Kate Middleton. Zaigrani mališani pokazali su svoju slatku stranu i prilikom Trooping the Colour slavlja u Londonu, koje se od danas pa do kraja vikenda obilježava u čast 70. godišnjice krunidbe kraljice Elizabete II.

Ovoga puta glavnu je riječ u kočiji u kojoj se vozila s braćom princom Georgeom i Louisom imala sedmogodišnja princeza Charlotte, srednje dijete vojvoda od Cambridgea.

Koliko pažljivo sluša upute nadređenih prije izlaska u javnost te koliko se uozbiljila u proteklih nekoliko godina, Charlotte je pokazala opomenuvši mlađeg brata princa Louisa koji je jedini nastavio mahati okupljenoj masi na ulicama Londona.

  • +32
Kate Middleton s djecom Izvor: Profimedia / Autor: Justin Goff / Goff Photos / Profimedia

Princeza Charlotte je sve preuzela u svoje ruke i bez razmišljanja opomenula tri godine mlađeg Louisa. Rukom mu je jasno dala do znanja da je vrijeme da prestane mahati i uozbilji se.

Cijeli događaj snimili su okupljeni Britanci kojima je državni praznik izuzetno bitan te su izašli na ulice pozdraviti svoju najdugovječniju vladaricu.

Video na kojem princeza Charlotte rukom opominje mlađeg brata brzo je postao viralni hit na društvenim mrežama.