STAJLING ZA ŠVEDSKU

Malo se zabavila: Kate Middleton u dosad neviđenom izdanju

30.01.2018 u 13:52

Bionic
Reading

Vojvotkinja od Cambridgea i princ William, omiljeni članovi kraljevske obitelji, stigli su u službeni četverodnevni posjet Švedskoj i Norveškoj, a prva postaja bio im je hladni Stockholm

Trudna Kate Middleton, koja će roditi treće dijete u travnju, kad je u pitanju moda ništa ne prepušta slučaju pa se dobro ubundana i u društvu supruga koji ju je brižno pratio okušala i u tzv. bandy hokeju, varijanti tog sporta koji se igra loptom umjesto paka.

Njezine su hokejaške vještine zadivile domaćine pa je profesionalna hokejašica Anna Widing pohvalila Kate koja je igrala bandy hokej protiv supruga, pri tome ga nimalo ne štedeći.

  • +9
Kate Middleton i princ William Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

'Očekivala sam da će biti dobra jer je igrala hokej u srednjoj školi, ali ona je bila izvrsna. Jako je dobro držala palicu i ima sjajan udarac. Impresionirana sam', rekla je Anna. Inače, bandy hokej je jedan od najpopularnijih zimskih sportova u Skandinaviji.

  • +16
Najbolja modna izdanja Kate Middleton u 2017. godini Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Kate je za tu prigodu odabrala jednostavnu casual kombinaciju u crnoj: udobne buce za snijeg, Burberryjev kaput podstavljen krznom i tople hlače. Kako su izvijestili britanski mediji, lijepa je vojvotkinja nosila i džemper u boji burgundca s potpisom švedskog brenda Fjällräven. Premda će roditi za koji mjesec, trbuščić joj se tek nazire i teško da bi se na prvi pogled uopće zaključilo da je trudna.

Zimski stajling razbila je zgodnim detaljem - simpatičnom kapom s coflekom koja je lijepo upotpunila ovaj all black outfit.  

  • +14
Trudnička izdanja Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Za neformalniji sportski look odlučio se i njezin suprug William te je zimsku kombinaciju začinio pletenom kapom sa simpatičnim ukrasom.

Par je oduševio Šveđane, a za uspomenu su dobili hokejaške dresove za princa Georgea i princezu Charlotte, koji su također stigli u Skandinaviju s roditeljima.