ISKRA LAWRENCE

Bujna plavuša utegnula se u seksi kombinezon koji malo toga ostavlja mašti

30.01.2018 u 11:02

Bionic
Reading

Lijepa Iskra Lawrence je uz Ashley Graham, jedna od najzaposlenijih plus size manekenki današnjice, a ova simpatična Engleskinja poznata je i kao veliki zagovornik zdravog stava prema svom tijelu zbog čega je uzor mnogim djevojkama i ženama

Simpatična plavuša koja oduševljava svojim bujnim oblinama i ima veliki broj pratitelja na društvenim mrežama, pomno se dotjerala prilikom dolaska na zabavu nakon dodjele glazbenih nagrada Grammy gdje je privlačila poglede u seksi srebrnom kombinezonu koji je istaknuo njezine raskošne obline.

Ova plavokosa ljepotica koja odašilje vibru simpatične djevojke iz susjedstva pretvorila se za ovu prigodu u zavodnicu s plesnog podija u pripijenom kombinezonu brenda PrettyLittleThing koji malo toga ostavlja mašti.

  • +3
Iskra Lawrence Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Prirodan make up i lagani valovi upotpunili su ovo glamurozno izdanje nadahnuto modom 70-ih i zlatnim dance dobom Studija 54.

  • +14
Iskra Lawrence Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Slavna 27-godišnja ljepotica žestoko se protivi etiketiranju kao plus size model jer smatra kako redovito stiže s negativnim konotacijama koje se odnose na 60 posto žena u svijetu.

'Termin plus size ima negativnu konotaciju jer žene određene veličine koja odskače od standarda nisu u mogućnosti kupovati odjeću u istim trgovinama poput ostalih. Potpuno su isključeni iz mode od elitističke industrije i došlo je vrijeme da napokon odbacimo etiketiranja i sve tretiramo jednako', smatra ova Engleskinja.

  • +3
Iskra Lawrence Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

U ranijim je intervjuima otkrila da je i ona u prošlosti imala problema sa samopouzdanjem. Vremenom je, kako kaže, naučila voljeti svoje tijelo, koje joj je danas donijelo svjetsku slavu.

'Zahvalna sam što više ne mrzim svoje noge, zahvalna sam što vidim snagu u njima i što cijenim svoje tjelesne mogućnosti. Također shvaćam da sam izuzetno povlaštena osoba, ali prokleto volim vidjeti neretuširane fotografije i pokoje nepravilnosti', objavila je jednom prigodom na Instagramu.