leopard fantazija

Anne Hathaway sve je hrabrija: Pokleknula je pred opakim printom i pokazala stajling koji ne bi svatko odjenuo

27.01.2023 u 12:09

Bionic
Reading

Anne Hathaway ne pristaje privlačiti pažnju svojim modnim odabirima. Na reviji Haute Couture Valentino reviji za proljeće i ljeto u sklopu Tjednu mode u Parizu glumica je pokazala stajling rezerviran samo za one vrlo hrabre koji modu imaju u malom prstu

Posljednjih mjeseci ime koje se vrlo često spominje u modnim krugovima zasigurno je Anne Hathaway. Spoj glumice s modom dogodio se onog trenutka kada je na veliko platno stigao film 'Vrag nosi Pradu', a baš kao što njezin lik slatke Andy doživljava transformaciju, tako je sada i Anne u stvarnom životu promijenila stil i postala vlasnica ormara u koji bismo rado zavirili, ali i posjedovali.

Glumica u posljednje vrijeme servira sjajne stajlinge, jedan bolji od drugog, a njezine kreacije najčešće nose potpis modne kuće Valentino. Njezina modna renesansa započela je 2020. kada je, nedugo nakon rođenja drugog djeteta, na crvenom tepihu zablistala u zlatnoj haljini i istaknula obline. Nakon toga je krenuo niz sjajnih stajlinga kojima se ne nazire kraj.

Sa svakim modnim izletom Anne izgleda sve bolje, a njezine modne kombinacije su sve odvažnije i upečatljive, korakom ili dva odmaknute od klasike. Ovog puta doslovce je zablistala na Valentinovoj reviji u sklopu Tjedna mode u Parizu.

'LE CLUB COUTURE'

Valentino oduševio novom kolekcijom: Pogledajte zadivljujuće kreacije s modne revije u Parizu

Pogledaj galeriju

Naime, u sezoni revija, mode, raznih stajlinga, sjajnih dizajnera, manekenki, slavnih osoba i puno glamura, istaknuti se čini poprilično teško, ali ako si Anne Hathaway i to će ti poći za rukom. Glumica je tako na jednoj od najiščekivanijih revija stigla umotana u leopard fantaziju. Stajling je uključivao usku, mini haljini tankih naramenica koja je u punom sjaju istaknula njezinu vitku figuru. Poseban detalj činile su čarape identičnog leopard uzorka, a niz se nastavljao salonkama i malom ručnom torbicom, pogađate, leopard uzorka. Za dodatak stajling, nastavljajući s temom animal printa, Anne je ostavila raspuštenu kosu i odlučila se za mačkasti tuš za oči.

  • +7
Anne Hathaway Izvor: Profimedia / Autor: Chelsea Lauren / Shutterstock Editorial / Profimedia