IZ NAŠIH DUĆANA

Majice kratkih rukava za svaki ormar

02.06.2014 u 11:03

  • +45

Nose se - pamučne kratke majice

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Bionic
Reading

Nikad dosta pamučnih majica u ormaru, a osobito nakon što su se uvukle i u visoku modu. Nose se uz svaki, pa i najsvečaniji komad odjeće, jednako kao uz rokersku crnu kožnu minicu... Pogledajte zanimljive modele iz novih kolekcija

Da je obična, pamučna, najčešće bijela majica sada već nekoliko sezona apsolutni hit svakog ženskog ormara, već smo to usvojili. Nosi se uz apsolutno sve, čak i uz svečanije komade odjeće.

Kratka pamučna majica izgleda odlično utaknuta u seksi olovka-suknju. Savršen je komad koji se može nositi ispod kombinezona i haljina na tanke naramenice. Savršena je uz traperice i svake ležerne hlače za dan. Ne znate li pak što obući uz elegantne hlače s metalik odsjajem za navečer, opet neka vam bude pri ruci.

Možemo nabrajati do sutra i još nećemo sve reći! Stoga opskrbite se ovog ljeta pamučnim majicama, a mi smo sa svih strana pomalo prikupili zanimljive varijacije na ovu temu - ne samo isključivo bijele, već i one sa zanimljivim printevima, od životinjskih, preko floralnih, do onih s intrigantnim porukama.