PLAYBOYEVA POSLA

Maja Morales razočarana jer Grkinje nemaju silikone

27.05.2010 u 08:53

Bionic
Reading

Maja Morales vratila se iz Atene gdje je prisustvovala Playboyevom partyju, no razočarana je zato što se nije pojavio Hugh Hefner i zato što Grkinje nemaju silikone

Playboyeva zečica Maja Morales sudjelovala je na ekskluzivnom Playboyevom partyju u Ateni, gdje je došla kao najljepša Playboyeva zečica Balkana, prema izboru stručnog žirija grčkog Playboya.

Maja je dobila informaciju da će se na partyju pojaviti Hugh Hefner te se veselila što ga imati prilike upoznati, no na njezino veliko razočaranje, Hugh je čitavo vrijeme boravio u Americi.

'A joj, nažalost, to su bile sve krive informacije. Hefner uopće nije bio na partyju, već u Americi. Međutim, ovo ljeto idem sigurno kod njega. Već je sve dogovoreno i jedva čekam kad ću otići', rekla je Maja za Dnevno.hr

Zečica Maja u Grčkoj je upoznala i ostale zečice, no ostala je iznenađena kad je vidjela da su potpuno 'drukčije od naših te da odudaraju od standarda'.

'Nemaju uopće silikona, baš su nekakve mršavice', ispričala je Maja koja tvrdi da je dobila brojne poslovne ponude u Ateni, no odlazi u Beograd gdje će snimati pjesmu za koju tvrdi da će postati 'megahit'.