ŠTO SE VALJA IZA BRDA?

Maja Cvjetković zaljubljeno blista

15.10.2010 u 12:34

Bionic
Reading

Zadnjih dana svi su se raspisali o novoj ljubavi bivše miss Hrvatske Maje Cvjetković. Mediji su na sve strane razvukli njeno prijateljstvo s našim najtrofejnijim nogometašem Davorom Šukerom, no Maja je sve oštro demantirala - dosad

U četvrtak smo sreli prekrasnu manekenku na otvorenju dućana Hitgalery u City Centru One na kojem je apsolutno blistala od sreće. Naravno da nas je zanimalo koliko tome pridonosi ljubav, tj. koliko je Davor kriv za njezin blistavi osmjeh i iskru u oku. Iako je ostala neodređena, dala je naslutiti da se nešto ipak valja iza brda.

'Ne želim komentirati svoj privatni i ljubavni život, ali jako sam sretna i baš mi je lijepo, što god ili tko god tome bio razlog', zagonetno je odgovorila Maja.

Maja je trenutno hostesa u HRT-ovu showu 'Država, selo, grad', za koji kaže da joj apsolutno odgovara jer je veselog duha, baš poput nje.

'Ma super se zabavljam s ekipom na snimanju, baš mi je ok. Između ostalog, svi me zezaju kako znam riječi svih pjesama, a što ću kad sam prava veseljakinja', našalila se misica.