LJUBAV CVATE?

Maja Cvjetković i Davor Šuker uživali na stadionu

07.09.2012 u 22:11

Bionic
Reading

Kako bi bodrili hrvatsku reprezentaciju, na stadion u Maksimir stigle su i neke poznate face među kojima su bili Anica i Robert Kovač, Davor Šuker, Maja Cvjetković i Ljubo Pavasović Visković

Kako bi bodbrili hrvatsku reprezentaciju protiv makedonske, na zagrebački stadion u Maksimiru stigle su i neke poznate face.

Iako je za medije ljubav Davora Šukera i Maje Cvjetković čista enigma, čini se da je par ipak u sretnoj vezi. Već se neko vrijeme šuška da je ljubav 25-godišnje Maje i 19 godina starijeg Šukera na kušnji te da je presudila udaljenost jer je ona neko vrijeme boravila u Los Angelesu. Iako o svojoj ljubavi javno ne žele govoriti, budno oko dežurnih fotografa ne da im mira.

Maja Cvjetković za stadion se posebno uredila. Manekenka je ispeglala svoje kovrče, a eleganciju je dodatno naglasila bijelom košuljom na koju je odjenula crni sako.

Šuker je stigao u odijelu, dok je Rober Kovač odjenuo samo crnu košulju. Njegova Anica također ne izlazi iz crnih kombinacija u kojima je viđamo posljednjih dana.