WELLNESS

Mađarska ima more termalnih izvora

20.09.2012 u 16:10

Bionic
Reading

S gotovo 1.400 termalnih izvora, Mađarska je jedna od najbogatijih svjetskih zemalja. Mađarska je, s gotovo 1.400 termalnih izvora, poznata i kao zemlja ozdravljenja. Višestoljetna kultura kupanja, najpoznatiji stručnjaci za wellness u regiji, zdravstveni, wellness i medicinski tretmani – i to je Mađarska

Budimpešta, koju zovu „biserom Dunava“, jedini je grad na svijetu s više od 50 kupališta i lječilišta bogatih mineralnim i ljekovitim vodama. Osim u toplicama, u Mađarskoj i Budimpešti može se uživati i u brojim luksuznim wellness hotelima. Volite li više aktivni odmor, tada su vodeni parkovi za zabavu cijele obitelji ili noćno kupanje uz poznate DJ-eve prava stvar za vas.

Dani mađarskog wellnessa 28. i 29. rujna na Trgu bana Josipa Jelačića!

Turistička zajednica Mađarske predstavlja 28. i 29. rujna u Zagrebu svoju wellness ponudu pod motom Voda nas spaja! Na promotivnom štandu građane čekaju masaže, savjetovanja o zdravom stilu života, kozmetički tretmani i degustacija najboljih mađarskih vina.

Usporedno s događanjima na glavnom zagrebačkom trgu organizira se i nagradna igra na Facebooku u kojoj se dijele tri atraktivne nagrade: wellness vikend za dvoje u Budimpešti. Nagradnu igru možete igrati na: facebook.com/posjeti-mađarsku.

Mađarska je u trendu, budite i vi

Trendi Budimpešta s poznatim znamenitostima – lančanim mostom, budimskim dvorcem, zgradom parlamenta, operom, noćnim životom, kulturnom scenom, turskim kupkama… – jedan je od najatraktivnijih gradova na turističkoj karti svijeta. Cijela Mađarska pak zauzima važno mjesto na vinskoj karti svijeta – želite li uživati u ukusnoj hrani i vinu, čeka vas ponuda iz čak 22 vinske regije.

Ljubiteljima aktivnog odmora Mađarska pruža velik izbor specijalističkih turističkih proizvoda. Za bicikliste postoje uređene biciklističke staze uz rijeka i jezera, a za one nešto mirnije ribolov je zasigurno odličan izbor. Jeste li znali da u Mađarskoj možete surfati, veslati, loviti, kupati se, igrati odbojku i jahati? Velik dio toga može se i na jezeru Balaton, ili oko njega, poznatoj destinaciji zaljubljenika u jedrenje i mjestu održavanja mnogih jedriličarskih regata.

Posebne ponude i popuste provjerite na: http://posjetimadjarsku.gotohungary.com

Doznajte više o Mađarskoj na: www.gotohungary.com