IZGLEDA FANTASTIČNO

Ma tko bi povjerovao da joj je 45 godina?

08.05.2014 u 12:09

Bionic
Reading

Možda su dani kada je bila jedna od Victorijinih anđelica iza nje, no Helena Christensen i danas izgleda nevjerojatno, a prema svemu sudeći, ova 45-godišnja ljepotica se i dalje najudobnije osjeća u donjem rublju

Helena Christensen jedna je od izvornih modela Victoria's Secreta, a premda su dani anđelica iza nje, ova 45-godišnjakinja zadržala je istančan osjećaj za modne kombinacije i ljepotu koja rijetko kome može promaknuti.

Jedna od najpopularnijih manekenki 90-ih i ovoga puta mamila je uzdahe pojavivši se na modnoj reviji Dior Cruise održanoj u New Yorku. Elegantna i dotjerana do posljednjeg detalja, Helena je prštala elegantnošću i decentnošću s primjerenom dozom vrućeg seksipila.

Tamnoplave hlače na crtu savršeno su izduljile njezinu ionako vitku siluetu, a uz elegantne hlače kombinirala je klasični crni sako i, kao šlag na tortu, ispod sakoa odjenula prozirni crni čipkasti topić nalik na seksi donje rublje, a on je u prvi plan stavio njezin zamamni dekolte. S malom bijelom torbicom na preklop, ukrašenom detaljima crnog cvijeća, i crvenim ružem na usnama, Helena je pokazala kako i s 45 godina žari i pali te da se malo koja zavodnica može mjeriti s njom.