lucy lawless

Ma tko bi je prepoznao? Ovako danas izgleda slavna ratnica Xena

12.04.2024 u 14:39

  • +5

Lucy Lawless

Izvor: Profimedia / Autor: ERIC KOWALSKY / MEGA / THE MEGA AGENCY / MCA TELEVISION-RENAISSANCE PICTURES-STUDIOS USA TV-UNIVERSAL - ALBUM / ALBUM / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Glumica i pjevačica Lucy Lawless, koja se proslavila ulogom u kultnoj seriji 'Xena - princeza ratnica', gostovala je u njujorškom NBC studiju, a malo tko je mogao na prvi pogled otkriti da se ispod kapice od tvida krije nekad mega popularna ratnica

Uloga u seriji 'Xena - princeza ratnica' proslavila je Lucy Lawless. Emmyjem nagrađena američka televizijska serija u svoje vrijeme stekla je brojne obožavatelje. Kultna američka serija prikazivala je Xeninu njezinu potragu za iskupljenjem grijeha iz prošlosti korištenjem borbenih vještina da bi pomogla ljudima.

Premda se i danas bavi glumom, danas 56-godišnja glumica rođena na Novom Zelandu posljednjih godina ne pojavljuje se baš često u javnosti. A sada je snimljena prilikom dolaska na snimanje lifestyle emisije u njujorškom NBC-ju.

Napuštajući studio Lucy je pokazala ležeran stajling, no obožavatelji su je svejedno 'snimili'. U dugoj crnoj pufferici, klasičnim crnim hlačama, crnim špic balerinkama te s kapicom od tvida i velikom smeđom torbom na ramenu, Lucy je rado davala autograme obožavateljima.

Inače, Lucy Lawless ponovno je malim ekranima zahvaljujući kriminalističkoj drami 'My Life Is Murder koja se vraća se na Acorn TV. Lucy je pripala glavna uloga u kojoj tumači neustrašivu i neumoljivu istražiteljicu Alexa Crowe, a nova sezona donosi mnoštvo zagonetnih slučajeva u rasponu od frizera ubojica do opakih udovica i brutalnog baleta do smrtonosnih suflea.