BEZ CENZURE

Ma ovo ste oduvijek željeli znati o penisu

10.03.2014 u 08:33

Bionic
Reading

Kada se radi o muškarcima i penisima, nekako se čini da uvijek postoji još koje nerazriješeno pitanje ili dvojba. Kako biste konačno znali na čemu ste sa vlastitim penisom, slijedi nekoliko činjenica koje svaki muškarac mora znati o svojoj alatki

Postavite sami sebe pitanje: Koliko dobro poznajem vlastiti penis? Većina će reći, prilično dobro. No postavite si malo drugačije pitanje: Što bi vaša bivša partnerica rekla o njemu? U svijetu gdje ima 3,5 milijardi penisa, kako se vaš penis ističe?


Ako želite znati pravu istinu o svom penisu, pitajte svoju bivšu djevojku

Većina muškaraca kada razmišlja o vlastitom penisu odmah pomisli na veličinu, a mnogi, iako to nikada ne bi priznali, priželjkuju koji centimetar više, piše GQ magazine. No, kada bi popričali sa svojim bivšim partnericama, sigurno bi se iznenadili koliko su ženama zapravo bitnije širina i tehnika negoli sama duljina penisa.

Osim toga, dobrim ljubavnikom žene će proglasiti muškaraca s dobrom tehnikom kojom bez problema određuju tempo i pronalaze G-točku. Osim toga, žene će čak i muškaraca s manjim penisom proglasiti dobrim ljubavnikom ako je samouvjeren i dobro zna što radi te mu je stalo do partneričinih želja i užitka. Osim toga, muškarac s manjim dimenzijama penisa uvijek se može dokazati u radu s rukama. Nerijetko će se žene složiti da bi radije odabrale ljubavnika s manjim penisom, ali stručnog po pitanju dodirivanja, negoli ljubavnika s velikim penisom koji ne zna što radi.

Veće nije nužno uvijek i bolje

Veći penis ne označava automatski boljeg ljubavnika, na penis treba gledati kao na alat, a ono što muškarac čini s penisom, ženama je značajno važnije od onoga kakve je veličine. Mnoge žene bi se složile kako najbolji seks u životu nisu iskusile s muškarcem velikog penisa, nego s muškarcem koji ima dobru tehniku. Ako želite biti sjajan ljubavnik, ne smijete biti lijeni i samo ležati čekajući da partnerica sve obavi ili pak raditi sve kako biste postigli isključivo vlastiti užitak.

Nemojte mu davati ime

Bez obzira na to koliko ste povezani s vlastitim penisom i koliko važnu ulogu on ima u vašem životu, nemojte mu davati ime i to još otkriti pred partnericom. Osim što ćete biti itekako čudni, vjerojatnost da odaberete neko glupo ime koje će vas automatski obilježiti ako se proširi u javnost, vrlo je velika. Stoga zaboravite na sve one nadimke poput King Konga, Kobre, Pitona i sličnoga.

Vodite računa o zdravlju penisa

Teško da postoji muškarac koji ne strahuje da mu jednoga dana penis jednostavno otkaže poslušnost. No kako bi vas služio još dugi niz godina, svakako je važno voditi računa o njegovu zdravlju. Liječnik Steven Lamm napominje da se penis može opisati kao 'barometar muškarčeva zdravlja', a je li penis zdrav, pokazuju čimbenici kao redovita jutarnja erekcija, razina testosterona te sveukupno dobro stanje.

Faktori koji loše djeluju na zdravlje penisa su pušenje, pretilost, stres i kolesterol. Uostalom, sve što je loše za vaše opće zdravlje, loše je i za zdravlje penisa. Kako napominje liječnik Steven Lamm, muškarac bi trebao o svom penisu razmišljati kao o Ferrariju. Baš kao što u taj luksuzni automobil ne biste natočili bilo kakvo gorivo, tako nemojte ni u sebe stavljati bilo kakvu hranu. Zdrava hrana dobro djeluje i na penis, a to je hrana poput voća, povrća, vlakana i ribe. Također, za zdravlje penisa važna je i količina seksa. Naime, seks povećava dotok krvi u penis, a time cirkulira i svježi kisik te se obnavlja i hrani tkivo.

Brigom za općeni zdravlje i pravilnom prehranom produljit ćete i životni vijek penisa i uživati u znatnom broju godina dobroga seksa.