MAMA U AKCIJI

Ma kakva Simona, pogledajte što radi Nikolina!

04.11.2014 u 14:37

Bionic
Reading

Lijepa trudnica Nikolina Ristović pohvalila se svojim umijećem i smislom za kreativno, objavivši fotografiju s kćeri Hanom kojoj je oslikala lice za Halloween

Proteklih dana u domu Nikoline Ristović bilo je jako zabavno. Nakon što su majka i kći osmislile kako se maskirati za Halloween, to su i realizirale. Nikolina je ocrtala lice svoje kćeri Hane te je u potpunosti došla do izražaja njezina kreativna strana. Naime, iako lijepu voditeljicu već godinama gledamo ispred kamera, Nikolina je diplomirala dizajn na Arhitektonskom fakultetu, pa joj smisla za umjetnost ne nedostaje.


'Sunce mamino... mama šminkala. U svakom slučaju, da mene ovako urade i ne bi trebalo uložiti previše truda. Zato sam se odlučila udariti kontru i maskirati se u Giselle Bundchen. Valjda će me stići završiti do iduće godine', napisala je pokraj fotografije koju je objavila na Facebooku.

Nikolina se šalila i na račun starlete Simone Gotovac koja se nedavno školovala za vizažisticu. 'I ona se, čitam, školovala za vizažista. Ali ipak, njezin rad ima jednu duhovnu komponentu...' piše Nikolina.