KOJA PATNJA!

Luksuzan odmor Nikoline Ristović

22.02.2014 u 09:20

Luksuzni odmor Nikoline Ristović

Izvor: Promo fotografije / Autor: Sandra Njavro

Bionic
Reading

Tek što se vratila s Maldiva na kojima je sa suprugom Vidojem proslavila prvo bračno Valentinovo Nikolina Ristović pohvalila se novom, crvenom bojom kose na svom profilu na Facebooku. Uz fotografiju je napisala: 'Crvenokose se zabavljaju najbolje!

Poznata hrvatska voditeljica Nikolina Ristović, koja živi i radi u Beogradu kao voditeljica u emisiji Bulevar na TV postaji B92, prvih šest bračnih mjeseci proslavila je - na skijanju. Potom je sa suprugom Vidojem, povjesničarom umjetnosti, sunce potražila na Randheli Islandu.

Ondje su proslavili svoje prvo bračno Valentinovo, a da im romantike nije nedostajalo, voditeljica je otkrila fotografijom kade u kojoj je pjenom iscrtano srce. Nikolina se udala u srpnju prošle godine u Monte Carlu, a vjenčana kuma bila joj je višegodišnja prijateljica Snježana Mehun.

Na svom profilu na Facebooku podijelila je dojmove s Maldiva u postu namijenjenom prijateljici:

'Kada bi ti znala koja je to patnja... Upravo sam se sudarila s neuviđavnim delfinom i potjerala bezobraznog albatrosa iz apartmana. Srećom, kažu, morski psi su vegetarijanci. Nadam se da neću naletjeti na nekog kojem nisu objasnili dobro.'