NIKAD NIJE PREVIŠE

Luka Nižetić tijelo ukrasio osmom tetovažom

02.02.2011 u 14:25

Bionic
Reading

Poznato je da pjevač Luka Nižetić voli tetovaže, pa stoga ne čudi da se nedavno počastio osmom po redu

Luka Nižetić zaljubljenik je u tetovaže, a svoju osmu po redu smjestio je na leđima i posvetio svom rodnom gradu Splitu. Riječ o njegovim koordinatama.

'Bilo je samo pitanje vremena kad ću jednu tetovažu posvetiti Splitu uz kojeg me vežu najljepši trenuci, prijatelji i obitelj. Sada sam obilježen za cijeli život, a ako se ikad izgubim, ove će mi koordinate uvijek pomoći da se vratim na pravi put', rekao je Luka za časopis Story te kaže da ga, bez obzira na veličinu tetovaže, nije ništa boljelo.

Njegovo tijelo krasi još sedam tetovaža, ali najviše voli novu: 'Svaka nova koju napravim u tom mi je trenutku najdraža, kao što je i svakom djetetu njegov novi autić najmiliji. No već nakon nekoliko dana, čim se naviknem na nju, ona postane kao i sve druge.'

Njegova djevojka Iva ne cijeni njegovu strast prema tetovažama: 'Za razliku od mene, Iva nije ljubitelj tetovaža, tako da bi svaki daljnji komentar bio suvišan. Kad je o nama riječ, nisu se dogodile nikakve turbulentne promjene, sve je upravo onako kako je bilo i prije.'

Luka je nedavno bio na odmoru u Amsterdamu gdje je posjetio Van Goghov muzej, Rijksmuseum i kuću Ane Frank, a nije propustio ni četvrt Crvenih svjetiljki. 'Bilo je baš zanimljivo vidjeti sve te dame u izlozima koje dok čekaju klijenta, vrijeme krate igricama na mobitelu', kaže Luka.