FASHION GURU

Luka Modrić ukrasio se predimenzioniranim brošem na kojem su buba i kruna; šalje li nam to možda neku poruku?

  • 25.09.2018 u 14:34

  • Bionic
    Reading

    U vitrini Luke Modrića od jučer se nalazi još jedna prestižna nagrada, ona za najboljeg igrača na svijetu u izboru Fife. Na zelenom tepihu u Londonu, uoči dodjele nagrada, naš se kapetan fotografirao s obitelji, no ovoga puta, osim decentno odjevene supruge Vanje, pozornost je stajlingom plijenio i Luka - i to zahvaljujući upadljivom komadu nakita na reveru odijela

    Stiglo je još jedno veliko priznanje za Luku Modrića, no i on je morao u pečalbu da bi uspio, ali to je naša država - obučimo, školujemo i otpustimo. Valjda će se i to jednom promijeniti.

    Na grande zabavi u Londonu, u kojem su se dodjeljivale Fifine svjetske nagrade, skupilo se šaroliko društvo, a što se tiče nogometaša, oni su tu da bi zaradili i pokazali svoje bolje polovice.

    • +20
    Dodjela Fifine nagrade The Best Izvor: Pixsell / Autor: Tim Goode/Press Association/PIXSELL

    Luka Modrić, koji je briljirao i odnio glavnu nagradu, pojavio se u odijelu Dolce&Gabbana s predimenzioniranim brošem. Ne znam koji je bio njegov povod za to jer, koliko vidim, na njemu su buba i kruna, ali znamo da pomoću broša komunicira kraljica Elizabeta ili npr. naša bivša premijerka Jadranka Kosor, pa možda i on nešto poručuje.

    Uvijek decentna Vanja Modrić nije se baš previše naslikavala, ali za razliku od nje, supruga Sergija Ramosa, Pilar Rubio, nije se libila fotoaparata i pokazivanja svojih atributa.

    Iskreno, koliko god ta haljina bila atraktivna i provokativna, ipak izgleda pomalo cajkasto, kao da su je radili naši dizajneri. Vidim Maju Šuput u tome.

    Jedan od bolje odjevenih bio je belgijski nogometaš s londonskom adresom, Chelseajev igrač Eden Hazard.

    On se, za razliku od svih nijansi crnog, odlučio za bordo odijelo. Moj favorit od ženskih kiklji bila je bijela haljina supruge umirovljenog francuskog nogometaša Didiera Deschampsa, prekrasna i elegantna Claude Deschamps.

    Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.