uvijek svoja

Tko kaže da ove dvije boje ne idu zajedno? Ljupka Gojić Mikić opet ima genijalan stajling koji zaobilazi sva modna pravila

28.03.2023 u 11:51

Bionic
Reading

Proljeće je vrijeme šarenih i veselih kombinacija, a kada je riječ o kombiniranju boja i printeva isplati se odvažiti i malo modno riskirati. Pravi dokaz za to je stjling koji je Ljupka Gojić Mikić pokazala na svom Instagram profilu

Jedinstven, poseban i drugačiji – upravo tako bi se mogao opisati stil Ljupke Gojić Mikić koja po mnogima zaslužuje titulu jedne od najbolje odjevenih Hrvatica. Njezini modni izbori teško mogu proći nezapaženo, a dominantni komadi u njezinom ormaru poigravaju se s trendovima i bezvremenošću.

U njezinoj garderobi prevladavaju efektni krojevi, dojmljivi printevi te uzorci i modni dodaci koji su nerijetko visoko na listi želja brojnih zaljubljenica u modu. No, uvijek originalna Ljupka, pri tome ostaje vjerna svom nenametljivom mladenačkom stilu koji je najbolje prikazan u kreacijama njezinog brenda Jolie Petite.

Dolaskom proljeća Ljupka je na svom Instagram profilu, koji je izvor sjajne modne inspiracije, pokazala odličan proljetni stajling koji se zrači proljetnim duhom i razigranošću. Lijepa Zagrepčanka i majka triju djevojčica tako je ovog puta spojila dvije boje koje na prvi pogled ne idu zajedno – ružičastu i narančastu i pokazala da je taj spoj itekako uspješan. Hlače širih nogavica i visokog struka krem i ružičaste nijanse s uzorkom narančastog cvijeća kombinirala je s klasičnim ružičastom pamučnom majicom te balerinkama slične nijanse. Na sve to je dodala narančasti kardigan širih rukava s vezicom u struku, odličan model nosiv uz gotovo sve iz ormara, od hlača do haljina.

Ovim stajlingom Ljupka je još jednom pokazala kako u modi nije uvijek najbolje težiti klasici te da se modna hrabrost itekako isplati rezultirajući stajlingom koji izaziva oduševljenje.

Ljupka Gojić Mikić Izvor: Pixsell / Autor: Matija Habljak/PIXSELL