DOZA INSPIRACIJE

Vrući trend na modnoj sceni: Kako nositi predimenzionirani kaput sa stilom

28.01.2022 u 09:16

Bionic
Reading

Bez sumnje možemo reći da su kaputi glavni protagonisti zimskih stajlinga i u stanju su ih podići na sasvim novu razinu, a ove sezone sve se vrti oko predimenzioniranih verzija koje slove za vrući trend na modnoj sceni

Nose se široki i dugi kaputi, kako u neutralnim bojama poput crne, bijele i sive, tako i u živim nijansama poput zelene ili žute. Što se tiče dizajna, prevladavaju oni muževnih silueta i ovratnika s reverom, ali veliku ulogu ove sezone imaju i kaputi s krznenim detaljima, kao i tople jakne puferice.

Kako nositi predimenzionirani kaput?

Predimenzionirani model kaputa omogućuje nam nošenje mnoštva slojeva odjeće bez bojazni od smrzavanja, a da se navedeno pritom ne primijeti. S druge strane kaputi predimenzioniranog kroja predstavljaju savršen komad za slaganje stajliš kombinacija zimi bez puno muke jer u prvi plan stavljaju vaš odabir obuće i dodataka.

Poželite li uz predimenzionirani kaput stvoriti vitku i stiliziranu siluetu, kombinirajte ga s komadima u istoj paleti boja. Za siguran modni pogodak uparite ga s klasičnim komadima iz ormara poput traperica i džempera, tajica, trenirke ili jogger hlača pri stvaranju casual stajlinga.

Predimenzionirani kaputi prikladan su odabir i za večernji look. U ovom slučaju preporučuje ih se nositi otvorene kako bi dotična odjevna kombinacija bila vidljiva, a također uz cipele s visokom petom kako biste im dali dozu sofisticiranosti.

Ako vaš predimenzionirani kaput krasi upečatljiva boja ili uzorak, kombinirajte ga s neutralnim odjevnim predmetima, a koji neće umanjiti njegov efektan izgled.

STREET STYLE

Nedostaje vam inspiracije za zimske stajlinge? Modne ovisnice s pariških ulica imaju pregršt genijalnih ideja

Pogledaj galeriju