TJEDNI HOROSKOP

Ljubavni život Blizanaca prolazi kroz krizu, Lavove će mučiti ljubomora, Škorpioni će zračiti magnetskom privlačnošću, a Vodenjacima neće biti lako udovoljiti

25.04.2022 u 06:22

Bionic
Reading

Duge veze Bikova ulaze u mirniju etapu dok će ljubavni život Blizanaca prolaziti kroz manju krizu. Lavovi će biti skloni ljubomornom i posesivnom ponašanju, a žestoke svađe i strastvena pomirenja bit će svakodnevica Djevicama. Vage neće imati vremena za ljubav i romantiku zbog porasta poslovnih i svakodnevnih obaveza. Škorpioni će zračiti neodoljivom privlačnošću na koju nitko neće biti ravnodušan. Pred Jarcima je tjedan ispunjen nezaboravnim trenucima, a Vodenjacima neće biti lako udovoljiti. Ribe će donositi hrabre i pomalo rizične odluke bez straha od posljedica

Ovnovi će se povezati s bivšom simpatijom ili ljubavi. Oboje će poželjeti nastaviti tamo gdje ste stali. Bit će uvjereni da će veza ovog puta imati sretniji ishod. Često će sumnjati u sebe i svoje sposobnosti. To će ih kočiti u poslu, a možda i onemogućiti priliku da se dokažu u dobrom svjetlu i napreduju.

Što zvijezde donose Ovnovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +5
Lily James je Ovan, rođena 5. travnja 1989. Izvor: Profimedia / Autor: Amy Sussman / Getty images / Profimedia

Duge veze Bikova ulaze u mirniju etapu. Parovi će planirati zajedničku budućnost, dok samci mogu očekivati pozitivan rasplet situacije s osobom koja im je draga. Merkur u njihovom znaku podržava sve aktivnosti vezane za učenje, pisanje, marketing i medije. Brz intelekt i želja za znanjem potiče ih da stalno ulažu u sebe i svoje obrazovanje, što će se u kombinaciji s razvijenim socijalnim vještinama pokazati kao formula za uspjeh.

Što zvijezde donose Bikovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +14
Severina je Bik, rođena je 21. travnja 1972. Izvor: Pixsell / Autor: Marko Prpic/PIXSELL

Ljubavni život Blizanaca prolazit će kroz manju krizu, a trebali bi više misliti na partnerove želje i potrebe. Usamljeni će potražiti pažnju kod nekoga tko im ne može pružiti ono za čime čeznu. Žele se dokazati, no ne znaju kako. Osjećat će da ne uživaju potporu u radnoj sredini, a posebno ne od nadređenih.

Što zvijezde donose Blizancima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +3
Nicole Kidman je Blizanac, rođena je 20. lipnja 1967. Izvor: EPA / Autor: CAROLINE BREHMAN

Rakovi su u razdoblju osjećajnog ispunjenja. Odnos s voljenim prevladat će sve prepreke pa će se mirne duše moći posvetiti planiranju zajedničke budućnosti. Neki parovi otići će na putovanje, što će biti sjajna prilika da se posvete jedno drugom. Ako se osjećaju zapostavljeno u poslovnom okruženju, moguće su pozitivne promjene. Pružit će im se prilika da pokažu svoje talente i sposobnosti.

Što zvijezde donose Rakovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Selena Gomez je Rak, rođena je 22. srpnja 1992. Izvor: Profimedia / Autor: Amy Sussman / Getty images / Profimedia

Lavovi će biti skloni ljubomornom i posesivnom ponašanju. Partnera će stalno ispitivati gdje je i s kime bio, što će ga frustrirati. Usamljene će privući osoba koja bi mogla na njih vršiti negativan utjecaj. Nezadovoljstvo koje osjećate potaknut će ih da se obrate šefu i zatraže ono što smatraju da im pripada. Mnoge će privlačiti pomisao na ulaganje u nekretnine ili dionice.

Što zvijezde donose Lavovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +11
Meghan Markle je Lav, rođena je 4. kolovoza 1981. Izvor: Profimedia / Autor: Tim Rooke / Shutterstock Editorial / Profimedia

Djevice samci upustit će se u vezu temeljenu na strasti. Iako će odabranik poželjeti s njima ostvariti nešto više, zasad nisu spremni emocionalno se angažirati pa će ga zadržati na distanci. U dugim odnosima bit će vatreno. Žestoke svađe i strastvena pomirenja bit će njihova svakodnevica. Zanimat će ih razna područja, pa i ona koja nisu usko povezana s poslom kojim se bave. U radnom okruženju moguće su manje nesuglasice.

Što zvijezde donose Djevicama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +2
Zendaya je Djevica, rođena je 1. rujna 1996. Izvor: Profimedia / Autor: ANGELA WEISS / AFP / Profimedia

Vage neće imati vremena za ljubav i romantiku zbog porasta poslovnih i svakodnevnih obaveza. Partner bi se mogao osjetiti zapostavljenim, zbog čega bi mogao biti otresit. Samci bi mogli osjetiti simpatije prema nekome s kime odnedavno surađuju. Neka ne očekuju da će im išta biti poklonjeno. Trebali bi uložiti više truda u rad i zauzimati se za sebe.

Što zvijezde donose Vagama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +3
Candice Swanepoel je Vaga, rođena je 20. listopada 1988. Izvor: Profimedia / Autor: VAEM/MIAMIPIXX / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Pripadnici suprotnog spola češće će se okretati za Škorpionima. Zračit će neodoljivom privlačnošću na koju nitko neće biti ravnodušan, a flert započet ovog tjedna mogao bi se pokazati fatalnim. U dugim vezama rasprave i prepucavanja izmjenjivat će se s trenucima strasti i romantike. Neće se zadovoljavati s prosječnošću. Neki će zbog nemogućnosti napredovanja na trenutnom poslu početi intenzivnije tražiti novo zaposlenje.

Što zvijezde donose Škorpionima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +7
Julia Roberts je Škorpion, rođena je 28. listopada 1967. Izvor: Profimedia / Autor: KRISTIN CALLAHAN / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / PROFIMEDIA

Strijelcima ništa neće biti po volji pa će stalno nešto prigovarati partneru. To će kod njega izazivati otpor pa će ljubavne razmirice biti uobičajena ovotjedna pojava. Samci će čeznuti za pažnjom, no zbog previsokih kriterija svakom će udvaraču pronalaziti neku manu. Poslovne obaveze izazivat će stres. Koncentracija nije na uobičajenoj razini pa će kasniti s obavezama, a neki će zagubiti važan dokument ili zakasniti na sastanak.

Što zvijezde donose Strijelcima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +5
Katie Holmes je Strijelac, rođena je 18. prosinca 1978. Izvor: Profimedia / Autor: Dimitrios Kambouris / Getty images / Profimedia

Pred Jarcima je tjedan ispunjen nezaboravnim trenucima. Zauzeti će uživati u partnerovoj pažnji i probuđenim strastima, dok bi samci mogli započeti flert koji će od samog početka imati fatalan predznak. Za mnoge je parove ovo bitno razdoblje jer će početi razgovarati o braku i obitelji. Odlično će surađivati s okolinom. Ljudi će ih cijeniti zbog njihove ljubazne i uslužne prirode.

Što zvijezde donose Jarcima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +9
Kate Middleton je Jarac, rođena je 9. siječnja 1982. Izvor: Profimedia / Autor: James Veysey / Shutterstock Editorial / Profimedia

Vodenjacima neće biti lako udovoljiti. Stalno će kritizirati partnera i bližnje, što će ih povrijediti ili naljutiti. Savjetuje im se izbjegavanje rizičnih poteza, osobito kada je riječ o novcu i imovini, a ni upuštanje u veće troškove ili kupoprodajne operacije bez savjetovanja sa stručnjakom. Zadrže li oprez, mogli bi izbjeći potencijalne neugodnosti, a na kraju bi mogli i dobro proći.

Što zvijezde donose Vodenjacima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +7
Jennifer Aniston je Vodenjak, rođena je 11. veljače 1969. Izvor: Profimedia / Autor: MediaLink EPA picturepack

Mnogi udvarači na razne će načine pokušati privući pažnju Riba. Svidjet će im se zanimljiva osoba s kojom će moći razgovarati o mnogim temama, no najvažnije će im ipak biti da između njih ima kemije. Veze neće biti lišene prepirki, no sve će one ustuknuti pred snagom ljubavi. Donosit će hrabre i pomalo rizične odluke bez straha od posljedica. Čvrsto će stajati iza svojih postupaka, a vrijeme će pokazati da nisu pogriješili što su vjerovali svojim instinktima.

Što zvijezde donose Ribama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +2
Olivia Palermo je Riba, rođena je 28. veljače 1986. Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia