ALESSANDRA DE OSMA

Lijepa plemkinja ponovno oduševljava u raskošnoj haljini idealnoj za proljeće

07.04.2023 u 14:27

Bionic
Reading

Alessandra de Osma, 34-godišnja Peruanka koja je dobila titulu udajom za princa Christiana od Hannovera, ne prestaje intrigirati modni svijet

Miljenica modnog svijeta se 2018. godine udala Christiana od Hannovera, najmlađeg sina Chantal Hochuli i Ernsta Augusta od Hannovera (kojem je sadašnja supruga Caroline od Monaka), i tako postala princeza.

Sassa, kako joj je nadimak, ima nevjerojatan modni stil te redovito briljira, osobito kad se radi o njezinom omiljenom komadu, lepršavim haljinama.

  • +7
Alessandra de Osma Izvor: Profimedia / Autor: José Ruiz / ContactoPhoto / Profimedia

Lijepa odvjetnica, dizajnerica torbica i bivša manekenka samo niže fantastična modna izdanja.

Princeza od Hannover za svoj najnoviji look, koji je predstavila na Instagramu, dobila je samo bezbroj pohvala, a riječ je o haljini zanimljivog uzorka s golim ramenima koju potpisuje kuća Dior.

Kao i uvijek, i ova je kreacija bila pun pogodak, posve u skladu s modnim izborima lijepe Sasse: elegantna i bezvremenska te sa šarmantnim vintage prizvukom.

Odmah su je pohvalama zasuli oduševljeni obožavatelji: 'Spektakularno', 'Stvarno divno', 'Slatka haljina', 'Ljepotica'...

Gotovo nevidljiv make up, mladenačka frizura i decentan nakit odlično su se uklopili u ovaj stajling za svaku pohvalu elegantne princeze.