SELENA GOMEZ:

Ljubav je katkad teška, ali nas ispunjava

25.07.2011 u 14:38

Bionic
Reading

Selena Gomez u središtu je pozornosti zbog svog poznatog dečka Justina, no u intervjuu za magazin Girl's Life nije željela otkrivati previše detalja o svom privatnom životu

'Ljubav je prekrasna i ispunjava nas. Katkad nije lako, no trebate se opustiti i uživati u svakom trenutku. Lijepo je kad zbog ljubavi postajete bolja osoba. Iako nas svi upozoravaju da možemo završiti slomljena srca, moj savjet je da se unaprijed ne brinete, ali da se pripremite na sve moguće opcije', rekla je Selena koja je 22. srpnja proslavila 19. rođendan.

 

Mlada se glumica i pjevačica prisjetila koliko joj je bilo teško na završetku snimanja Disneyjeve serije Wizards of Waverly Place koja ju je proslavila.

'Svi smo se jako zbližili na setu te serije. Oni su mi bili poput obitelji. Usprkos svemu, oni znaju da ću ja uvijek biti mala Sel iz Teksasa koja se preselila u Los Angeles. Samo sam malo starija i mrvicu mudrija', kaže Gomez, otkrivši da su je pogodile ružne riječi koje su joj na internetu uputile ljutite Justinove obožavateljice.

Svima njima Selena je posvetila pjesmu Who Says