FASHION GURU

Mia Negovetić nije se ludo proslavila, već viđena šljokasta haljina nije nas, za razliku od njezine figure, ostavila bez teksta

  • 06.06.2021 u 16:36

  • Bionic
    Reading

    Uz poštivanje epidemioloških mjeri, ove smo subote svjedočili novom izdanju dodjele glazbene nagrade Porin. Po prvi puta Porin se održao na otvorenom, točnije 'dvorištu' HRT-a, a priliku da se pokažu u svečanim izdanjima i prošeću crvenim tepihom na Prisavlju iskoristili su brojni. I dok su pojedini briljirali drugi su, prema riječima Fashion Gurua, uspjeli promašiti modni zadatak

    Sinoćnja nagrada Porin nije bila onako glamurozna kako smo inače navikli, ali bilo je tamo nekih zanimljivih kombinacija. Kada sam vidio dobro sređenu Ivu Šulentić pomislio sam da će biti puno dobrih kreacija, ali to nije bilo tako.

    Barem je mlađahna Albina, koja je osvojila nagradu za najboljeg novog izvođača, mogla doći u nekoj ludoj kreaciji ili nekom od silnih stajlinga koje je nosila na Eurosongu. Ovako je mogla i u školu u trapericama i jakni sa ukrasima.

    I njezini muški mladi kolege su podjednako dosadni u odijelima, stignu ih nositi, poput Kedže, najbolje odijelo koje je netko sinoć nosio je haljina / sako na Vanni.

    NASTUPI na OTVORENOM

    [FOTO] Pogledajte tko je sve stigao na dodjelu Porina; nakon dugo vremena uživa se uz svirku uživo i druženje

    Pogledaj galeriju

    Nije se niti Mia Negovetić baš ludo proslavila, već viđena šljokasta haljina nije nas baš ostavila bez teksta, kao što nas je ostavila njezina figura.

    Najbolje odjevena je bila Antonija, pjevačica grupe Pavel, ali i ona bi mogla ponuditi koji put malo glamuroznija izdanja na ovakvim događanjima.

    Najbolje odjeveni i kao uvijek najoriginalniji su bili Let 3 i da nema njih Porin bi izgledao kao dodjela nagrada u nekom DVD-u, ovako možemo reći da je to ipak dodjela muzičkih nagrada.

    Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.