SLOŽITE JE SAMI

Ljetna frizura s crvenog tepiha gotova u pet minuta

08.08.2016 u 12:56

Bionic
Reading

Posljednjih mjeseci teško je ne uočiti australsku ljepoticu Margot Robbie koja, osim modnim odabirima, jednaku pozornost javnosti dobiva zanimljivim frizurama u znaku pletenica, na crvenom tepihu

Povodom premijere filma 'Suicide Squad' održane u Londonu, lijepa Margot zablistala je zanimljivoj haljini s potpisom Gucci, a više od haljine pozornost je privukla frizurom nemarno spletene pletenice iz koje su ispadali pramenovi.

Da posebno obožava frizure u znaku pletenica, Margot je već nekoliko puta dokazala na crvenom tepihu tijekom promotivne turneje u povodu novog kinohita.

Iza zanimljivih pletenica Margot Robbie nalazi se talentirana frizerka slavnih Sarah Potempa.

Njezin talent za stvaranje pletenih frizura Margot je prvi put iskoristila za druženje s fanovima filma u kanadskom Torontu. Netipičnu kombinaciju za pojavljivanje na crvenom tepihu, ova australska ljepotica upotpunila je bogatom pletenicom stvorenom uz asistenciju ekstenzija i spreja.

Nakon boravka u kanadskom Torontu, Margot je pokazala još jednu u nizu zanimljivih pletenica. Blago valovitu kosu tako je upotpunila takozvanom fishtail pletenicom koja je, smještena ukoso, činila prednji dio frizure za potrebe pojavljivanja u Miamiju.

Posljednja verzija frizure u znaku pletenice stvorene za londonsku premijeru filma, osim što djeluje kao idealan ljetni odabir, itekako je jednostavna za rekreiranje. I dok je za spomenute frizure pletenica bila zadužena Sarah Potempo, za onu predstavljenu u Londonu pobrinuo se poznati frizer slavnih Renato CamporaKako kaže ovaj slavni frizer, glavnu inspiraciju za opuštenu fishtail pletenicu pronašao je u samoj haljini, stoga je želio stvoriti frizuru koja će u potpunosti pružati pogled na haljinu, a pritom djelovati opušteno i moderno.




Frizuru opuštene fishtail pletenice s kojom se Margot pojavila u Londonu vrlo lako ćete sami moći složiti u čemu vam može pomoći mnoštvo videa na temu objavljenih na YouTubeu.