AUSTRALSKA LJEPOTICA

Odbacila haljine i zablistala u neočekivanoj kombinaciji

27.07.2016 u 21:55

Margot Robbie

Izvor: Profimedia / Autor: Tportal.hr/ Tatjana Janković

Bionic
Reading

U dugoočekivanom akcijskom spektaklu 'Suicide Squad' australska ljepotica Margot Robbie tumači ulogu Harley Quinn - tetovirane junakinje u vrućim hlačicama, a na druženju s fanovima u Torontu pojavila se u kombinaciji koja ni po čemu ne otkriva lik zlice na velikim kinoplatnima

U društvu kolega i nakon niza pojavljivanja u zanimljivim haljinama u povodu promocije filma, Margot Robbie ovaj je put zablistala u netipičnoj hipijevskoj kombinaciji od bluze njujorške dizajnerice Ulle Johnson čije haljine zvijezde obožavaju nositi. Trendovsku bluzu kombinirala je s uskim trapericama podvrnutih i nedovršenih rubova nogavica koje su pružale pogled na jednostavne crne sandale minijaturne blok-pete i remenčiće ukrašene zlatnim kopčama. Ovo netipično casual izdanje za crveni tepih zaokružila je trendovskom nemarnom pletenicom i minimalnim make-upom kojim je istaknula prirodnu ljepotu.

S osmijehom na licu i vidno raspoložena, Robbie je u najnovijoj kombinaciji djelovala miljama daleko od uloge akcijske junakinje Harley Quinn. Dugoočekivani film 'Suicide Squad' nastao je prema popularnom DC-jevu stripu, a u kinima se očekuje početkom kolovoza.