FASHION GURU

Lijepo odjevena, razodjevena ili loše odjevena - nema veze, Anu Sasso je uvijek lijepo vidjeti iako ova kombinacija nije ono najbolje što može pokazati

  • 16.06.2021 u 15:32

  • Bionic
    Reading

    Na zagrebačkom Cvjetnom trgu na otvorenju izložbe 'Under Construction', koja fotografski priča o uličnoj modi pod građevinskim skelama potresom ranjenog Zagreba, pojavila se uvijek atraktivna Splićanka i nekadašnja miss bivše države Ana Sasso. Stajling je možda mogao biti i bolji, no nju je uvijek lijepo vidjeti, zaključio je Fashion Guru

    Bila ona lijepo odjevena, razodjevena, loše odjevena - nema veze, Anu Sasso je uvijek lijepo vidjeti. Ova ljetna kombinacija, ajmo reći, nije ono najbolje što može pokazati. Možda je htjela da haljina bude malo ležernija i ne toliko glamurozna za dan jer je od čipke.

    Možda je htjela sa svojim dragim spojiti se u tonalitetu pa je zato stavila traper košulju i svezala je u struku, ali mislim da joj to nije bila najbolja odluka.

    Inače, cipele i torba su šik i siguran sam da bi bez traper košulje ovo bio lijep stajling, kakav i očekujemo od Ane.

    • +64
    Izložba 'Under Construction' Izvor: Promo fotografije / Autor: John Pavlish, Blaž Bužančić, Pavao Bužančić

    Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.