NEKA DRUGA VREMENA

Nina Badrić objavila fotografiju s početka karijere; prepoznajete li tko je sve s njom na slici?

27.01.2023 u 20:47

Bionic
Reading

Na svom Instagram profilu Nina Badrić vratila se u prošlost, u neka druga vremena, kada su s njom na glazbenoj sceni bile i neke druge dame. Mnoge od njih karijere su nastavile daleko od estrade i mikrofona

Danas je pjevačica Nina Badrić bila sjetna. U mnoštvu fotografija pronašla je neke stare, crno-bijele, kojima se vratila u prošlost, na početke svoje glazbene karijere.

Na njoj je Nina s dvije svoje kolegice s estrade, od kojih je jedna odavno ostavila mikrofon po strani. Riječ je o Ivani Plechinger te Emiliji Kokić, a preko fotografije napisala je: 'Kad sam bila ja beba malena.'

Riječ je o stihovima pjesme Senne M 'Beba malena', koja je tih 90-ih godina, kada je dance scena bila na vrhuncu slave, bila jedan od najvećih hitova.

  • +11
Nina Badrić Izvor: Pixsell / Autor: Srecko Niketic/PIXSELL

Ovoga puta Nina je tagirala upravo plavokosu Ivanu Plechinger i uz razne emotikone napisala: 'Daj reci.' I dok Nina i Ivana Plechinger gledaju u nešto što ona drži u ruci, Emilija Kokić nekome nešto govori.

Nakon te, objavila je još jednu crno-bijelu fotografiju na kojoj je ona sama, zalizane kose pozira u nekom studiju, vjerojatno za neki od brojnih intervjua koje je davala.