RAJvA AL SAIF

Lijepa zaručnica jordanskog princa privlačila poglede u haljini koju potpisuje dizajnerica rođena u Beogradu

14.03.2023 u 08:50

Bionic
Reading

Rajva al Saif, lijepa arhitektica rođena u Saudijskoj Arabiji, koja će se u lipnju ove godine udati za princa Huseina, najstarijeg sina jordanskog kraljevskog para, bila je bez sumnje među najzapaženijim uzvanicama na vjenčanju zaručnikove sestre, princeze Iman

U nazočnosti oko 150 gostiju, 26-godišnja princeza Iman udala se za dvije godine starijeg financijaša Džamila Alexandera Thermiotisa, rođenog u Venezueli, a koji radi za Ventura Capital u New Yorku.

Princezu Iman do oltara je dopratio stariji brat, prijestolonasljednik Husein, a njegova lijepa zaručnica, Rajva al Saif, arhitektica rođena u Saudijskoj Arabiji, plijenila je poglede u fantastičnoj haljini upečatljive nijanse koju potpisuje poznata britanska dizajnerica Roksanda Ilinčić, inače rođena Beograđanka koja je u Londonu izgradila impresivno modno carstvo.

  • +8
Jordansko kraljevsko vjenčanje Izvor: Profimedia / Autor: APAImages / Shutterstock Editorial / Profimedia

Njezine su kreacije nosile brojne poznate zaljubljenice u modu, između ostalih Kate Middleton i Melania Trump.

Efektna žuta haljina midi duljine te sa širokim rukavima i naglašenog struka odlično je pristajala zgodnoj brineti koja će se u lipnju udati za princa Huseina, jordanskog prijestolonasljednika, a look bez greške zaokružila je clutch torbicom talijanskog brenda Bottega Veneta i mule sandalama od satena u tamnocrvenoj nijansi talijanskog brenda Malone Souliers, koji je osnovala Mary Alice Malone.

  • +26
Kraljevsko vjenčanje princeze Iman bint Abdullah II i Džamila Alexandera Thermiotisa Izvor: Profimedia / Autor: AFP / AFP / Profimedia

Kosu je nosila raspuštenu, make up je bio prozračan i nenametljiv, a ovaj svečani stajling podignula je statement naušnicama u tamnocrvenoj boji.

Kako je najavljeno, jordansku kraljevsku obitelj očekuje još jedno vjenčanje. Princ Husein i Rajva vjenčat se 1. lipnja, a zgodna brineta dolazi iz ugledne obitelji.

Kći arapskog biznismena, nakon što je završila srednju školu u Saudijskoj Arabiji, uputila se na studij arhitekture u New Yorku. Osim što ima diplomu arhitektice, diplomirala je vizualne komunikacije na Fashion Institute of Design and Merchandising u Los Angelesu.