ASHLEY ROBERTS

Bojite se da će vam trendi bluza s velikim ovratnikom dodati godine? Stajling poznate ljepotice potpuno će vas razuvjeriti

14.03.2021 u 18:59

Bionic
Reading

Atraktivnu Amerikanku Ashley Roberts, članicu Pussycat Dollsa i voditeljicu na londonskom radiju Global Radio, fotografi stalno prate u stopu zbog njezinih razigranih modnih kombinacija

Ashley je uvijek odjevena po posljednoj modi, pa je vješto iskombinirala najpoželjniji komad ove sezone: bluzu s velikim ovratnikom u ružičastim tonovima, traperice s trendi rupama i svijetlotužičaste stilettice.

Upravo su bluze s velikim ovratnicima najtraženiji proljetni odjevni komad koji ćemo viđati u mjesecima koji su pred nama.

Ako ste se bojali da će takva bluza izgledati previše ozbiljno i dodati vam godine, stajling razigrane Amerikanke s londonskom adresom dokaz je kako ne trebate strahovati.

  • +5
Ashley Roberts Izvor: Profimedia / Autor: Beretta/Sims / Shutterstock Editorial / Profimedia

Bluzu sparite s kontrastnim i posve neočekivanim komadom poput kožnih hlača ili suknji, cool trapericama, jeans suknji, minica, cargo hlača...

Nećete pogriješiti ni ako stajling zaokružite bijelim tenisicama, robusnim gležnjačama, ženstvenim balerinkama...

  • +16
Romantične bluze Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Ashley uživa u modnim eksperimentima pa je u jednom ranijem intervjuu otkrila je kako voli eksperimentirati s uzorcima i bojama.

'Mnogi su mi rekli: 'Kako ti se da toliko dotjerivati za posao, pa ti radiš na radiju!. Na to sam im odgovorila da se sređujem radi sebe. Čak i kad sam kod kuće, volim lijepo izgledati, to zbilja popravlja raspoloženje. Za mene je moda poput igre i oduvijek sam voljela smišljati zanimljive odjevne kombinacije. Dok sam živjela u Los Angelesu stalno sam nosila crnu i tamne nijanse, ali otkako sam se preselila u Veliku Britaniju, puno sam otvorenija prema bojama i uzorcima', rekla je.