'MUST HAVE' KOMAD

Lijepa voditeljica vrlo dobro zna koje su najpoželjnije hlače sezone

19.03.2021 u 19:28

Bionic
Reading

Američka pjevačica i radijska voditeljica s londonskom adresom, Ashley Roberts, ponovno nas je oduševila svojim odabirom stajlinga. Atraktivna plavuša u svoj ormar redovito posprema trendi komade koje uvijek isfura na genijalne načine, a nedavno je pokazala kako za poslovne prilike nositi hlače širokih nogavica koje slove za apsolutni 'must have' sezone

Radijska voditeljica i bivša članica grupe Pussycat Dolls, Ashley Roberts, s lakoćom sklapa stajlinge koji su uvijek pomno osmišljeni do najsitnijeg detalja, a to, osim dobrom osjećaju za modu, može zahvaliti i svojoj multifunkcionalnoj garderobi. Slavna ljepotica mudro kombinira bezvremenske i trendovske modne komade koji se mogu nositi na više načina i za razne prigode, što je dokazala i ovog puta.

39-godišnja ljepotica religiozno prati trendove pa je svoj ormar u zadnje vrijeme ispunila hlačama širokih nogavica - komadom koji je još prošle godine najavljivan kao 'must have' sezone.

Da u ove udobne hlače vrijedi investirati, potvrđuje i najpopularnija modna tražilica Lyst. Naime, prema Lystovim statističkim podacima, ovaj model hlača doživio je skok popularnosti od 43 posto.

  • +9
Ashley Roberts Izvor: Profimedia / Autor: Beretta/Sims / Shutterstock Editorial / Profimedia

Lijepa voditeljica odlučila se za poslovni model hlača u sivoj boji koji se nijansom slaže s kratkim sakoom. Da uz poslovno odijelo najbolje pristaje obična bijela majica slaže se i Roberts koja je svoju majicu nosila uguranu u hlače visokog struka. Ovo je odličan način da naglasite struk i stvorite ravnotežu koja najčešće bude narušena kada se kombiniraju široke hlače i široka vesta ili majica.

Roberts je cjelokupni stajling začinila bijelim štiklama i torbom te tamnim sunčanim naočalama, a paparazze koji su je uslikali dok je napuštala studio Heart Radija nagradila je širokim osmijehom.