Bezvremenski Hermès

Lijepa supruga našeg rukometaša u sandalama za kojima luduju trendseterice

27.07.2017 u 20:24

Bionic
Reading

Za sandalama bezvremenskog Hermèsa, a koje se mogu pronaći u čak 21 boji, pomamile su se svjetski poznate blogerice, pa tako i velika ljubiteljica mode, supruga rukometaša Blaženka Lackovića, Nikolina. Koliko su joj se svidjele skupocjene Oran sandale, pokazala je i na svom Instagram profilu, pohvalivši se smeđim i tirkiznim primjerkom

Ni cijena od oko 3800 kuna ne spriječava trendseterice diljem svijeta da u svoje ormare ne pridodaju barem jedan model Hermès Oran sandala, koje se mogu naći u čak 21 boji. Najpopularniji su modeli, naravno, oni u crnoj i smeđoj boji, a ove kožne sandale, zbog prilično jednostavnog dizajna, odlično se uklapaju u gotovo svaku ljetnu kombinaciju.

🌴☀️🛳🌊#putujemo #kroatien2017 #sonnenuntergang #genießen#reisen #sisters❤️

A post shared by Nikolina Lackovic (@ninalackovic) on

Sandale luksuznog brenda Hermès oduševile su i lijepu suprugu rukometaša Blaženka Lackovića, Nikolinu, koja je odlučila u svoju kolekciju staviti Oran u smeđoj i tirkiznoj boji.

Natikače s malom petom u smeđoj boji odlično je iskombinirala sa žutom haljinom, ali i trendi trapericama kraćih nogavica u kombinaciji sa žuto-zlatnom košuljom, dok je tirkizne upečatljive kožnate natikače s velikim slovom H odabrala za morsko okruženje, a pruge na hlačama i boja Pradine torbice, savršeno su se uklopili u cijelu kombinaciju.

☘️🍀🌼#paparazzo#deutschland #hamburg#streetstylegermany#stylist#graziadeutschland #fashion#zalando#germany

A post shared by Nikolina Lackovic (@ninalackovic) on

☀️⚓️#summermood#fashiongermany#somethingnew#sommer#sommergefühle

A post shared by Nikolina Lackovic (@ninalackovic) on