PRATI TRENDOVE

Supruga Silvija Marića zablistala u hit natikačama

26.06.2017 u 18:21

Bionic
Reading

Predmetu žudnje brojnih zaljubljenica u modu nije odoljela ni supruga našeg bivšeg nogometnog reprezentativca Silvija Marića Iva, koja se u trendi natikačama pojavila proteklog vikenda na prvoj samostalnoj modnoj reviji brenda MAI by Majda

Upečatljive kožnate natikače s malom petom i velikim slovom H dolaze u čak 21 nijansi. Radi se o bezvremenskom modelu Hermès Oran kojim su potpuno opsjednute modne blogerice.

'Trendi' ili 'hit' nisu jedini razlozi zašto su modne znalkinje spremne izdvojiti 3800 kuna za jedne natikače, jer osim što su vrlo udobne, ovaj model savršeno se uklapa i u dnevne i u večernje kombinacije i lijepo izgleda sparen s modernim ljetnih haljinama, ljetnim cigareta hlačama i košuljom ili s pencil suknjom i topom za poslovni look.

Iva i Silvio Marić došli su pogledati prvu samostalnu modnu reviju hrvatske dizajnerice Majde Postružin, koja je svoj brend MAI by Majda predstavila na terasi luksuznog hotela Falkensteiner Hotel & Spa Iadera, smještenog u prekrasnoj Punta Skali nedaleko od Zadra.

Kolekcija proljeće/ljeto 2017. utjelovila je francuski šik, kojeg karakteriziraju lepršavi materijali, razigrani volani i cvjetni uzorci spojeni u neponovljivu MAI by Majda modnu priču.

Zagrebačka dizajnerica Majda Postružin svojom prvom samostalnom revijom oduševila je brojne prijatelje, kolege i poklonike hrvatskog dizajna, među kojima su poduzetnica i osnivačica portala Journal.hr Iva Balaban, vlasnica modnog brenda Mariposa Kristina Bradač, voditeljica Antonija Stupar Jurkin, glumice Ana Begić Tahiri i Marijana Mikulić te mnogi drugi.  Tko je sve bio, pogledajte u našoj galeriji.

  • +23
Modni spektakl MAI by Majda Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Promo