GIGI HADID

Lijepa plavuša pokazala trbušnjake na kojima joj svi zavide

16.12.2017 u 18:27

Bionic
Reading

Manekenka Gigi Hadid uz sestru Bellu, Kendall Jenner i Hailey Baldwin zasigurno je među najutjecajnim fashionisticama, a ono što ove slavne cure nose vrlo brzo postane novi trend

Gigi je među prvima popularizirala trend nošenja sportske odjeće pa je se vrlo često može vidjeti i u tajicama, tenisicima, hoodiecama...

Ovaj modni trend unazad je nekoliko godina sve omiljeniji, a za it djevojke sportski look više nije rezerviran samo za teretanu.

Plavokosa manekenka nije promaknula fotografima u New Yorku u još jednom cool dnevnom izdanju odjenuvši crop top s tajicama bordo nijanse otkrivši isklesane trbušnjake.

  • +6
Gigi Hadid Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Zgodna djevojka Zayna Malika, bivšeg člana teen senzacije One Direction, plijenila je zavidne poglede pokazavši figuru iz snova. Casual izdanje u trendi pernatoj jakni začinila je s modernim sunčanim naočalima uskim okvira.

Nedavno je pak Gigi bila u središtu medijske pozornosti nakon objave provokativnog videa britanskog magazina Love.

  • +6
Gigi Hadid u spornom videu Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Poput mnoštva ljepotica, i ona se pridružila godišnjem odbrojavanju magazina Love, kroz njegov već tradicionalni seksi adventski kalendar, čiji je 11. dan uljepšala izdanjem koje je izazvalo veliku buru.  

  • +11
Gigi Hadid obožava sportske kombinacije Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

U tom videu mnogima su za oko zapali Gigini neobrijani pazusi za koje se kasnije ispostavilo da se radi o vlaknima s tamnoplave jakne koja su se zalijepila za kožu slavne ljepotice - barem je tako glasilo objašnjenje. Kako god, video britanskog magazina postao je veliki hit izazvavši burne rasprave na društvenim mrežama.