BEZ MANE

Lijepa kraljica ukrala pozornost u dosad neviđenom izdanju

27.10.2017 u 14:45

Bionic
Reading

Španjolska kraljica Letizia redovito se nalazi na top ljestvicama najbolje odjevenih dama, a ponovno je pokazala da zbilja zaslužuje tu titulu

Čini se kako najveća državna kriza u novijoj povijesti Španjolske previše ne zabrinjava lijepu 45-godišnju kraljicu te je na dodjeli novinarskih nagrada u Madridu bila mamac za poglede.

Kraljica Letizia bila je, bez sumnje, među najzapaženijim uzvanicima na ovom događanju u Madridu.

  • +11
Kraljica Letizia Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bivša novinarka i ovoga je puta očitala lekciju iz stila odabravši ženstveni kombinezon u boji burgundca (Angel Schlesser), a efektan look začinila je odgovarajućom torbicom (Tita) i cipelama brenda Lodi.

Kraljici Letiziji ova upečatljiva nijansa izvrsno stoji, a upotpunila ju je savršeno naglašenim očima i dramatičnim ružem u istoj nijansi.  

  • +14
Kraljica Letizia Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Iako je njezina garderoba prepuna dizajnerske odjeće, kraljica Letizia rado nosi i svima pristupačne brendove, poput španjolske Zare ili Manga. 

  • +5
Kraljica Letizia Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Nebrojeno puta ova elegantna Španjolka dokazala je kako modu ima u malom prstu, pa ne čudi da se nedavno našla i na popisu najbolje odjevenih žena svijeta prema izboru prestižnog časopisa Vanity Fair u društvu ikona stila poput Rihanne, Daše Žukove, Charlotte Gainsbourg i Kirsten Green.