U PARIZU

Lijepa kći Antonija Banderasa i Melanie Griffith ne osvaja samo ljepotom već i odličnim smislom za modu

01.03.2023 u 13:00

Stella Banderas

Izvor: Profimedia / Autor: Berzane Nasser/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Bionic
Reading

Stella Banderas, kćer Antonija Banderasa i Melanie Griffith izrasla je u prelijepu djevojku, a 26-godišnja trendseterica izazvala je veliku pozornost i na pariškom Tjednu mode na reviji kuće Dior

Lijepa Stella koja je naslijedila najbolje gene od svojih slavnih roditelja, njeguje mladenački stil odijevanja, pa su je pratili mnogi pogledi i na modnoj reviji poznate francuske modne kuće.

Polusestra filmske zvijezde Dakote Johnson koja redovito briljira svojim genijalnim modnim izdanjima, i ovoga je puta dokazala kako nimalo ne zaostaje za zvijezdom 'Pedeset nijansi sive'.

CHRISTIAN DIOR

[FOTO] Revija koja je u Parizu okupila najljepše žene svijeta

Pogledaj galeriju

Stella je za ovu prigodu odabrala outfit za koji je zaslužila samo pohvale. Statement kaput s cvjetnim aplikacijama spojila je sa zavodljivom crnom 'mrežastom' haljinom te visokim čizmicama od brušene kože i divnom Diorovom torbicom.

Moderna frizura s najpoželjnijim 'zavjesa' šiškama kao i jedva vidljivi make up zaokružili su ovu stajliš modnu kombinaciju zgodne glumice i modela kojoj je showbizz u krvi.

  • +7
Stella Banderas Izvor: Profimedia / Autor: John Salangsang/BEI / Shutterstock Editorial / Profimedia

Iako je još kao djevojčica imala jednu ulogu u filmu 'Crazy in Alabama', kasnije više nije glumila.

Studirala je narativne studije na Sveučilištu Južne Kalifornije, a karijeru gradi kao scenaristica i redateljica. Trenutno živi u Malagi kako bi radila rame uz rame sa svojim ocem, Antonijem Banderasom, u njegovoj produkcijskoj kući i kazalištu.

Manje je poznato da su njezini interesi vezani i uz beauty industriju pa je osnivačica brenda 'Lightbound' koji proizvodi parfemske ulje.