POŽELJAN BREND

Lijepa Iva Šarić pokazala savršenu ljetnu haljinicu, a lepršava kreacija osvojila je još neke domaće ljepotice

19.06.2022 u 22:13

Bionic
Reading

Manekenka i voditeljica Iva Šarić pohvalila se na svom Instagram profilu lepršavom haljinicom s cvjetnim printom. Riječ je o kreaciji popularnog australskog brenda Zimmermanna, a zanimljivo je da je ista haljina osvojila srca i ormare još nekih domaćih djevojaka

Kreacije australskog brenda Zimmermann obožavaju trendseterice, ali i holivudske zvijezde, no u posljednje vrijeme sve više Hrvatica otkriva kreacije slavnih sestara koje su modni biznis izgradile doslovno iz obiteljske garaže.

Sanjive estetike, brend Zimmermann svjetsku popularnost stekao je odjevnim komadima stvorenim za ljetni odmor i posebne prigode s glavnim fokusom na ženstvenim uzorcima i vezenim, čipkastim haljinama

Brend je poznat po svojim ženstvenim, upečatljivim i lepršavim kreacijama, a sestre Zimmermann uspješno su vratile boho estetiku u fokus modnog svijeta. Nicky je kreativka koja stoji iza brenda Zimmermann, dok je Simone 'mozak' brenda zadužena za statistike i brojke. Tijekom gotovo trideset godina, koliko traje njihova karijera, izgradile su malo po malo, svoje modni obiteljski imperij, a danas s njima rade i njihova djeca, supruzi i rođaci, a njihove kreacije nikad nisu bile poželjnije.

  • +25
Zimmermann Izvor: Zimmermann / Autor: Zimmermann

Njihovoj boho estetici nije odoljela ni lijepa Iva Šarić koja je ponosno pozirala u haljinici s cvjetnim printom, a pratitelji su je očekivano zasuli komplimentima.

Istu haljinicu nosila je i influncerica Rita Rumora, a sličan model u svojoj kolekciji ima i tenisačica Donna Vekić, koja je u njoj pozirala tijekom boravka u Australiji.