TEK MU JE 27 GODINA

Apsolutni hit: Za ovim brendom luduju slavne ljepotice

15.08.2018 u 08:23

Bionic
Reading

Zapažen u modnoj javnosti od osnutka 1991. godine, australski brend Zimmermann posljednjih godina uživa ogromnu popularnost među slavnim damama

Brend koji su osnovale sestre Nicky i Simone Zimmermann reflektira australske korijene kroz prepoznatljivu i vrlo obožavanu ljetnu estetiku koja uključuje opuštene siluete i delikatne uzorke.

Objavu dijeli ZIMMERMANN (@zimmermann)

U odjevnim komadima s potpisom Zimmermanna tako su se mogle vidjeti neke od najbolje odjevenih slavnih dama, poput megapopularne Beyonce, Kendall Jenner, australske glumice Margot Robbie i britanskog top modela Jourdan Dunn, a kakav utjecaj ovo slavno mnoštvo žena ima na popularni australski brend, pokušala je otkriti njegova suosnivačica Nicky Zimmermann u razgovoru za američki magazin Glamour.

  • +3
Slavne dame u kreacijama Zimmermanna Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Uvijek je posebno uzbudljivo u svojoj kreaciji vidjeti nekoga kome se osobno diviš, a Beyonce je savršena osoba iz mnogo razloga', priznaje dizajnerica, ističući kako je svjesna toga da pojedine slavne osobe imaju nevjerojatnu moć utjecanja na odjevne odabire svoje publike.

Objavu dijeli ZIMMERMANN (@zimmermann)

Na pitanje postoji li neka osoba koju bi voljela vidjeti u svojim kreacijama, dizajnerica Nicky Zimmermann iskreno je odgovorila da takva osoba - ne postoji.

'Osjećamo se vrlo ponizno kada netko odluči nositi našu kreaciju. Jedna od najboljih stvari za mene je vidjeti neku kul djevojku na ulici koja nosi odjevni komad s našim potpisom na sebi svojstven način.'