SIENNA MILLER

Slavna glumica isfurala pristupačnu i trendi haljinu koja košta svega 300 kuna

28.09.2018 u 13:26

Bionic
Reading

Holivudska ljepotica Sienna Miller ponovno je oduševila ležernim stajlingom za malo novaca, a zvijezda outfita je trendi haljina kariranog uzorka s potpisom španjolskog diva Zara koju se isplati imati u ormaru

Glumica Sienna Miller gotovo svakog dana dolazi u školu po svoju kćerkicu Marlowe koja je ove godine upisala prvi razred. Ovog puta društvo joj je pravio i zaručnik Tom Sturridge. Dobro raspoloženi trio šetao je ulicama New Yorka, a plavokosa glumica nije uspjela promaknuti oštrom oku paparazza.

Zvijezda 'Snajperista' na sebi je nosila lepršavu midi haljinu na kopčanje u stilu košulje, trendi kariranog kroja, koju je podvrnula u rukavima. Cjelokupan stajling ljepotica je začinila ravnim crnim čizmicama na vezanje, tamnim sunčanim naočalama i efektnim zelenim kardiganom.

  • +11
Sienna Miller Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Najbolje od svega je to što trendi haljina nije s potpisom nekog razvikanog brenda, na što su nas naviknule holivudske ljepotice, već s potpisom španjolskog high street brenda Zara, a njezina cijena je pristupačnih 299,90 kuna.

Glumica koja je nedavno pokazala kako održava svoju vitku figuru na ljetovanju ovim je stajlingom još jednom dokazala da i pristupačni high street komadi mogu izgledati odlično ukoliko se iskombiniraju na odgovarajući način, kao i to da stil i novac nisu u zavisnosti jedno od drugog.

Bacite oko na galeriju s haljinama koje se mogu isfurati i ljeti i zimi i pronađite omiljeni model kojim ćete upotpuniti svoj ormar.

  • +15
Haljine koje možete nositi tijekom cijele godine Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije