ALESSANDRA AMBROSIO

Lijepa Brazilka na putu do teretane pokazala vitku liniju koja izaziva zavist

16.03.2020 u 12:41

Bionic
Reading

Slavna brazilska manekenka Alessandra Ambrosio uvijek je u središtu pozornosti pa čak i u casual izdanju

Prelijepa Brazilka po tko zna koji put dokazala je kako i u sportskom izdanju, u sportskom topu i tajicama izgleda bez greške.

Zanosna Alessandra usprkos upozorenjima kako bi odlaske na mjesta poput kafića, restorana ili teretana gdje ima puno ljudi trebalo izbjegavati zbog mogućeg širenja koronavirusa, ne odustaje od tjelovježbe.

Fotografi su je u Los Angelesu 'ulovili' baš u trenutku dok je bila na putu do teretane.

Ljepotica koja nosi nadimak Ale po pitanju tjelovježbe ništa ne prepušta slučaju pa se u casual izdanju i bez straha uputila na sat tjelovježbe kako bi ostala u top formi.

  • +2
Alessandra Ambrosio Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Zgodna Alessandra (38) izgledala je za čistu peticu u sportskom izdanju: u tajicama i kratkom topu koji je otkrio vitki struk, tamnokosa Brazilka bila je mamac za poglede.

Cool stajling zaokružila je sivim tenisicama te kosom podignutom u visoki rep i sunčanim naočalima nadahnutima 90-ima.

ZALJUBLJENI DO NEBA

Pronašla ljubav: Zanosna Brazilka ne odvaja se od svog novog dečka

Pogledaj galeriju

Inače, Alessandra je još 2017. objavila kako više neće biti u timu Victorijinih anđelica, a prošloga je ožujka sa sestrom Aline i prijateljicom Gisele Coria lansirala novu lkolekciju kupaćih kostima pod nazivom Gal Floripa.

Lijepa Brazika je u vezi je s osnivačem brenda Alanui, Talijanom Nicolom Oddijem, a iz veze s Jaimeom Mazurom, ima dvoje djece: kćer Anju (11) i sina Noaha (7).