SVI IH VOLE

Ležernu kombinaciju Taylor Swift upotpunila je novim modelom tenisica New Balance

05.10.2023 u 09:44

  • +5

Taylor Swift

Izvor: Profimedia / Autor: Roger Wong / INSTAR Images / Profimedia

Bionic
Reading

Taylor Swift, koja niže rekorde zahvaljujući svojoj turneji Eras, ovih dana nalazi se u New Yorku i radi na novim pjesmama

Omiljena glazbenica uputila se u Electric Lady Studios u društvu dobre prijateljice Keleigh Sperry, supruge glumca Milesa Tellera, koji se pojavio u njezinom spotu 'I Bet You Think About Me', a modnim znalcima nije mogla promaknuti modna kombinacija slavne Amerikanke.

Vitka i visoka pjevačica može isfurati gotovo svaku kombinaciju pa je izgledala fantastično i u vrlo jednostavnoj casual kombinaciji idealnoj za šetnju ili odlazak u prirodu.

Oversized T-shirt s likom proslavljene country zvijezde Shanije Twain upotpunila je omiljenim komadima koje je voljela nositi i modna ikona Lady Diana.

Kratke biciklističke hlače i tenisice New Balance rado je nosila i neprežaljena članica engleske kraljevske obitelji koja je preminula 1997. godine, a Swift se za odlazak u glazbeni studio odlučila za model New Balance x Ganni 1906R s čarapama s volanima brenda Free People.

Nakon što je u travnju 2022. New Balance pokazao prvu suradnju s danskim modnim brendom Ganni, u drugoj polovici kolovoza ove godine lansirali su i drugu zajedničku kolekciju, a jedan od modela iz nje 'ubola' je i najveća glazbena zvijezda današnjice.

Ovaj casual look bez greške Swift je zaokružila bijelom šiltericom i efektnom torbicom s potpisom kuće Louis Vuitton.

Inače, kombinacije biciklističkih hlačica i tenisica bile su omiljene princezi Diani u neformalnim prigodama, a nosila ih je s udobnim puloverima ili širokim topovima.

Ovo nije prvi put da se najveća pop zvijezda današnjice inspirirala princezom Dianom. Dok je promovirala album 'Red' (Taylor's Version) kod Setha Meyersa 2021., mnoge je podsjetila na Lady Di u crnoj mini haljini Davida Kome s golim ramenima i dugim rukavima, vrlo sličnu legendarnoj 'osvetničkoj haljini'.

Taylor Swift Izvor: Profimedia / Autor: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia