PAMELA ANDERSON

Ležerni ljetni look u bijelom: Evo kako plavokosa zavodnica izgleda danas

13.11.2021 u 18:39

Bionic
Reading

Pamela Anderson koja se proslavila ulogom u 'Spasilačkoj službi', seriji koja je obilježila devedesete, gdje god da se pojavi ne može proći nezapaženo

Pamela Anderson (54) prošetala se Malibuuom sa svojom šalicom coffee to go u društvu nepoznatog prijatelja, a za ovu se prigodu odlučila za ljetni minimalizam u bijelom.

Unazad nekoliko godina upravo su bijele haljine postale ravnopravna konkurencija onima u crnoj, pa ih trendseterice rado usklađuju i s ravnim sandalama, espadrilama, natikačama...

Plavokosa zavodnica rođena u Kanadi često nosi odjeću u bijeloj boji pa ne čudi kako je njezin izbor i ovoga puta bijela pamučna haljina maksi duljine u bijeloj s porubom ukrašenim sitnim izvezenim detaljima.

  • +5
Pamela Anderson Izvor: Profimedia / Autor: BENS / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Bez trunke šminke na licu, u japankama i u bijeloj maksi haljini s tankim naramenicama, lijepa je glumica za kojom su nekad uzdisali mnogi muškarci, izgledala je neopeterećeno i veselo.

Sunčane naočale klasičnog stila i crna kožna torba zaokružili su ovaj look bujne ljepotice.

  • +29
Pamela Anderson Izvor: BACKGRID/Backgrid USA/Profimedia / Autor: Image Press

Inače, nedavno je Pamela nazočila predstavljanju modne linije Swingers Club Capsule Collection svog 25-godišnjeg sina Brandona kojeg je dobila u braku s glazbenikom, legendarnim bubnjarem heavy metal benda Mötley Crüe, Tommyjem Leejem.

Anderson je na događaj došla sa svojim suprugom Danom Hayhurstom dok je Lee stigao sa suprugom Brittany Furlan. Inače, Pamela je samo godinu dana nakon što je okončala brak koji je trajao 12 dana, ponovno je u prosincu 2020. izgovorila sudbonosno 'da', kada je objavila kako se udala za svog tjelohranitelja Hayhursta.