bezvrenski klasik

I ona je posegnula za 'osvetničkom' haljinom princeze Diane: Svi se pitaju ima li mala crna haljina na Taylor Swift skrivenu poruku

13.11.2021 u 13:43

Bionic
Reading

Pjevačica Taylor Swift za gostovanje u emisiji 'Late Night with Seth Meyers' odjenula je malu crnu haljinu koja je dizajnom neodoljivo podsjećala na slavnu 'osvetničku haljinu' princeze Diane

Mala crna haljina otvorenih ramena i dugih rukava čiji dizajn potpisuje David Koma bio je modni izbor pjevačice i dobitice 11 Grammyja za gostovanje u emisiji 'Late Night with Seth Meyers'.

Njezin stajling odmah je privukao pažnju. Mnogi su se složili kako Taylor izgleda doista sjajno te da joj haljina itekako pristaje, no ono što je najviše privuklo pažnju je nevjerojatna sličnost ovog modela haljine s legendarnom 'osvetničkom' haljinom princeze Diane.

Naime, u modnim krugovima 'osvetnička' haljina jedna je od najpečatljivijih haljina princeze čijem stilu su se divili mnogi. Princeza Diana sada već davne 1994. godine odjenula je crnu kratku haljinu otvorenih ramena nakon što je njezin suprug, princ Charles na nacionalnoj televiziji priznao da joj je bio nevjeran. Priljubljena uz tijelo i zavodljivog, srcolikog kroja dekoltea, spomenuta haljina djelo je dizajnerice Christine Stambolian, a nju je princeza Diana odlučila nositi istoga dana kada je princ Charles javnosti priznao izvanbračnu aferu s Camilom Parker-Bowles. Od tada je ta haljina dobila epitet 'osvetnička', a protekloga vikenda ova haljina ponovno je postala glavnom temom, zahvaljujući snimanju pete sezone Netflixove hit serije 'Kruna'.

Modni odabir Taylor Swift njezinim obožavateljima zapeo je za oko, a mnogi su društvene mreže preplavili objavama koje povezuju njezinu haljinu s haljinom princeze Diane smatrajući kako je njezin stajling svojevrsna poruka Scooteru Braunu. Naime, pjevačica je u lipnju 2019. godine izgubila u borbi s izdavačkom kućom koja je polagala prava na njezinu glazbu, a njezin album 'Red' drugi je izdan nakon što e glazbeni menadžer stekao prava na njezinu glazbu.

Pjevačica je nedavno objavila da planira vratiti svoju glazbu otkako joj je prošlog studenog dopušteno ponovno snimanje njezinih prvih pet albuma. Od tada je u travnju ponovno izdala svoj drugi album 'Fearless'.

  • +7
Minimalističke haljine Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Prošlog studenog, Braun je prodao je glavna prava za Taylorinih prvih šest albuma za više od 300 milijuna dolara. Taylor je tada objavila kako je pokušala ući u pregovore s Braunom kako bi otkupila svoju glazbu, no on to nije dopuštao.

  • +11
Princeza Diana i princ Charles Izvor: Profimedia / Autor: UPPA/Photoshot / Avalon / Profimedia