uvijek chic

Leonarda Lončar izgleda sjajno u kompletu domaće dizajnerice: Nije mogla proći nezamijećeno u večernjem izlasku

11.12.2021 u 23:30

Bionic
Reading

Anamarija Asanović na svom Instagram profilu objavila fotografiju Leonarde Lončar, a iako je već i sama njezina pojava dovoljna za privlačenje pažnje, poznata splitska dizajnerica otkrila je i kako Leonarda nosi komplet iz njezine kolekcije – dobitna kombinacija, zar ne?

Gdje god se pojavila, Leonarda Lončar dama je koja odmah privlači poglede i plijeni pažnju. Za to je zaslužna neodoljiva kombinacija istančanog modnog ukusa i sjajnog izgleda, a dokazala je to i ovoga puta. Dobro raspoložena i odjevena u vrlo chic modni komad Leonarda je subotnju večer provela u dobrom društvu i atmosferi.

Nekoliko Leonardinih fotografija na svom Instagram profilu objavila je Anamarija Asanonović te ponosno istaknula kako Leonarda nosi komplet iz njezine kolekcije. ' Jedna jedina... jedinstvena. Leonarda Lončar u A_A kompletu,' napisala je splitska dizajnerica uz objavljene fotografije koje su odmah privukle pažnju pratitelja i obožavatelja, a brojni su požurili i komentirati i napisati pohvalu. 'Bravo', 'Najposebnija osoba', 'Totalno drugačija od drugih', 'Predivna'… nizali su se komplimenti.

Uz košulju na kopčanje koju je krasio upečatljiv i bajkovit uzorak, Leonarda koja oduvijek njeguje svoj, jedinstven stil, te ne podliježe trendovima, kombinirala je doista upečatljive komade nakita – veliki prsten, viseće naušnice te dva lančića s privjescima, a našla se tu i posuđena rođendanska kruna.

Podsjetimo, punih 28 godina Leonarda i Zvonimir Boban proveli su u braku, tijekom kojeg su posvojili četvero djece i dobili jedno biološko, no, u svibnju ove godine, ljubavi je došao kraj. Leonarda se, nakon što je objavljeno da se razvode, vratila u Hrvatsku gdje uživa u druženjima s dragim ljudima i povratku na modnu scenu. Umirovljeni nogometaš u svibnju je otkrio kako on i Leonarda više ne žive zajedno. Poručio je da će nastaviti zajedno brinuti o njihovo petoro djece, a nakon razvoda pronašao je sreću s 19 godina mlađom stomatologinjom Marijanom Gikić.

kakva kreacija

[FOTO] Povratak na modnu scenu: Leonarda Lončar zablistala u izdanju dostojnom crvenog tepiha

Pogledaj galeriju