NE BOJI SE BOJA

Ako itko zna razbiti sivilo na zagrebačkoj špici onda je to Leonarda Lončar (ex Boban)

07.11.2021 u 11:40

Bionic
Reading

U hladnijem dijelu godine većina nas poseže za tamnijim komadima odjeće pa nerijetko i zagrebačka špica usprkos pomno odabranim stajlinzima izgleda sivo i dosadnjikavo, pogotovo u ovako tmurnim danima. No među rijetkima koji se ne plaše boja je i uvijek modno zanimljiva Leonarda Lončar, bivša supruga našeg legendarnog nogometaša Zvonimira Bobana

Tmuran i siv zagrebački dan Leonarda Lončar razbila je stajlingom kojim je dominirala vibrantna ljubičasta nijansa. Atraktivna brineta, poznata po istančanom modnom stilu, prepunom boja i zanimljivih krojeva ni ovaj put nije modno razočarala.

Središtem grada prošetala se u jednostavnom stajlingu; podvrnutim trapericama ravnih nogavica, uz koje je nosila ravne crne cipele i sivu dolčevitu, a look je zaokružila upečatljivim kaputom u veseloj, ružičastoj nijansi zanimljivog kroja. Leonardin kaput ima neobične, valovite rubove i kragnu koja podsjeća na cvjetne latice.

Leonarda Lončar (ex Boban) Izvor: tportal.hr / Autor: Matej Grgić / @street.threadz

Mačkaste sunčane naočale i neizostavni crveni ruž na usnama bile su točka na i njezinog osvježavajućeg jesenskog stajlinga.

  • +8
Leonarda Lončar Izvor: Cropix / Autor: Ivana Nobilo / CROPIX

Leonarda Lončar izgradila je prepoznatljiv stil koji ne robuje trendovima i logotipovima koji bodu oči.

'Nema do Hrvatske, fakat, ja u pidžami izađem s psom van i odem po kavu i po kroasane. Kad mi kćer kaže da nema do Zagreba, do tog nekog seosko-gradskog lifestylea, ja se tu osjećam da mogu bilo kako izaći van, da mi ništa neće biti zamjereno", rekla je nedavno za 'RTL Exkluziv'.